Startpagina » Pokédex XY online!

Pokédex XY online!

Met trots kunnen we je vandaag laten weten dat na een hoop gezwoeg dan eindelijk de Pokédex XY online staat! Hij is helemaal gericht op de zesde generatie Pokémongames en bevat alle informatie die je nodig hebt: stats. abilities, evoluties en welke aanvallen ze hoe kunnen leren. Genoeg om je goed van informatie te voorzien tijdens het spelen van je game!

Op de startpagina van de Pokédex krijg je standaard de Kalos Dex te zien, maar je kunt dit filteren door op de regio naar keuze klikken. Ook is het mogelijk om alleen Pokémon van een bepaald type weer te geven. Dit doe je door simpelweg op de type naar keuze te klikken. Je krijgt vervolgens alleen de Pokémon te zien van dat type. Als je het nummer van de Pokémon uit de National Dex weet, dan kun je ook het menu gebruiken om je Pokémon te kiezen.

We zitten echter niet stil, want momenteel zijn we al aan het werk om nóg meer informatie aan de Pokédex toe te voegen! Een goed voorbeeld zijn de Mega Evolutions. Binnenkort zal er bij sommige Pokémon weergegeven worden dat ze een Mega Evolution hebben, welk item je hiervoor nodig hebt en hoe deze Mega Evolution eruit ziet. Natuurlijk komt er nog veel meer, maar dat zul je te zijner tijd allemaal zien.

De Pokédex voor Black (2) & White (2) staat uiteraard ook nog online en is hier te bekijken.

Deel dit bericht
1 reactie
  1. Hier zal Digger Nick vast heel blij mee zijn.

  2. QUOTE

    Hier zal Digger Nick vast heel blij mee zijn.

    Zeker weten, ik ga hem meteen bekijken!

    Edit: Ziet er mooi uit.

  3. Leuk werk geleverd, crew

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk.