Startpagina » 25 jaar Pokémon: P25 Music en Pokémon TCG: Eerste Partner-packs aangekondigd

25 jaar Pokémon: P25 Music en Pokémon TCG: Eerste Partner-packs aangekondigd

Op 27 februari 1996 verschenen de allereerste Pokémon-games: Pocket Monsters Red en Green. Dat betekent dat de Pokémon-franchise dit jaar maar liefst 25 jaar bestaat! En dat mag natuurlijk groots gevierd worden.

The Pokémon Company heeft gisteren de eerste plannen voor het jubileumjaar bekendgemaakt. Om het jaar in te luiden is een feestelijke trailer gepubliceerd die nog eens terugblikt op de afgelopen 25 jaar aan Pokémon-producten:

P25 Music

Een feest is natuurlijk niets zonder goede muziek, en daarom werkt The Pokémon Company samen met Universal Music Group om een jaar lang durend muziekspektakel op te zetten: P25 Music. Verdere details over P25 Music worden later pas bekendgemaakt, maar één van de deelnemende artiesten is al aangekondigd. De headliner voor het evenement is namelijk niemand minder dan Katy Perry.

Pokémon TCG: Eerste Partner-packs

Gedurende het hele jaar zullen Pokémon TCG: Eerste Partner-packs in de winkels verschijnen. Deze speciale collecties bevatten ieder 3 jumbokaarten van de starter-Pokémon uit een bepaalde regio. Deze extra grote promokaarten kun je bewaren in de speciale Pokémon TCG: Eerste Partner-verzamelmap, die tevens een jumbokaart van Pikachu bevat.

De Pokémon TCG: Eerste Partner-producten verschijnen op de volgende data:

Bekijk de jumbokaarten:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>