Startpagina » [ACTIE] Win een Poké Ball Game Cartridge Holder! (AFGELOPEN)

[ACTIE] Win een Poké Ball Game Cartridge Holder! (AFGELOPEN)

Deze actie is inmiddels voorbij. Houd onze site in de gaten om toekomstige acties niet te missen!


Op 17 november aanstaande zijn Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon eindelijk te koop! Wil je de cartridges van de games nu eens niet in de standaard doosjes bewaren? Goed nieuws! Met dank aan Nintendo Nederland kunnen we namelijk vier Poké Ball Game Cartridge Holders weggeven waar je de games in stijl kunt bewaren.

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is, via een reactie op dit nieuwsbericht, te laten zien hoe je Pokémon-verzameling eruit ziet! Maak een mooie foto of een omschrijving van je Pokémon-games, merchandise, knuffels, sleutelhangers, t-shirts, het maakt niet uit. Wellicht kun jij dan binnenkort deze mooie Poké Ball Game Cartridge Holder aan je verzameling toevoegen!

Je hebt tot en met dinsdag 14 november 2017 om 23:59 om mee te doen! Lees verder voor de precieze regels en voorwaarden.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn de tweede Generatie VII Pokémongames, aangekondigd in de Pokémon Direct van 6 juni 2017. Net als in Pokémon Sun en Pokémon Moon zul je in Ultra Sun en Ultra Moon de eilanduitdaging aan gaan en Trials doorstaan. De Trials in Ultra Sun en Ultra Moon zijn echter uitgebreid en zullen iets anders verlopen dan in Sun en Moon.

Daarnaast is het aan jou de taak om het mysterie achter de twee vormen van de legendarische Pokémon Necrozma, Dusk Mane Necrozma (Ultra Sun) en Dawn Wings Necrozma (Ultra Moon) te ontrafelen! Ook bevatten de games nieuwe Pokémon die, samen met andere toevoegingen, zorgen voor een nog mooier avontuur.

Regels en voorwaarden

  • Om mee te doen, dien je vóór dinsdag 14 november 2017 om 23:59 's avonds op dit nieuwsbericht te reageren met een foto of omschrijving van je Pokémon-verzameling. Je maakt dan kans om één van de vier Poké Ball Game Cartridge Holders te winnen.
  • Voor deelname heb je een Pokémon United-forumaccount nodig. Heb je die nog niet? Klik dan hier om je gratis te registreren. Nieuwe leden maken evenveel kans als bestaande leden!
  • Na het verstrijken van de deadline worden de winnaars willekeurig geselecteerd. Heb je gewonnen, dan zal er via een privébericht op Pokémon United contact met je worden opgenomen. Vergeet dus niet je inbox te checken!
  • Winnaars hebben na het ontvangen van het privébericht tien dagen de tijd om te reageren met hun adresgegevens. De Poké Ball Game Cartridge Holder zal vervolgens spoedig worden verzonden.
  • Op dubbelaccounts zal worden gecontroleerd. In het geval van valsspelerij volgt diskwalificatie van deze en alle toekomstige wedstrijden, prijsvragen en acties.
  • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Crewleden van Pokémon United en diens directe familie zijn uitgesloten van deelname.

Veel succes!

Deel dit bericht