Startpagina » [ACTIE] Win een Marshadow-downloadcode! (AFGELOPEN)

[ACTIE] Win een Marshadow-downloadcode! (AFGELOPEN)

Deze actie is inmiddels voorbij. Houd onze site in de gaten om toekomstige acties niet te missen!


Heb je al een Marshadow bemachtigd via een evenement of in de winkel? Zo niet, lees dan snel verder, want nu kun je toch kans maken om deze zeldzame Pokémon aan je verzameling toe te voegen!

Met dank aan Nintendo Nederland kunnen we namelijk een aantal downloadcodes voor Marshadow weggeven. Weggeven? Dat klopt, helemaal gratis en voor niks. En het enige wat je ervoor hoeft te doen, is op dit nieuwsbericht reageren. Lekker makkelijk, toch?

In totaal mogen we 50 mensen gelukkig maken met een downloadcode voor Marshadow. De code is te gebruiken gebruiken in Pokémon Sun en Pokémon Moon.

Regels en voorwaarden:

  • Om mee te doen, dien je vóór woensdag 25 oktober om 23:59 ’s avonds op dit nieuwsbericht te reageren. Je maakt dan kans om één van de 50 Marshadow-codes te winnen.
  • Voor deelname heb je een Pokémon United-forumaccount nodig. Heb je die nog niet? Klik dan hier om je gratis te registreren. Nieuwe leden maken evenveel kans als bestaande leden!
  • Na het verstrijken van de deadline worden de winnaars willekeurig geselecteerd. Heb je gewonnen, dan zal de code eenmalig worden verzonden via een privébericht op Pokémon United. Vergeet dus niet je inbox te checken!
  • Op dubbelaccounts zal worden gecontroleerd. In het geval van valsspelerij volgt diskwalificatie van deze en alle toekomstige wedstrijden, prijsvragen en acties.
  • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Crewleden van Pokémon United en diens directe familie zijn uitgesloten van deelname.

Veel succes!

Deel dit bericht

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder