Pokémon Black 2 & White 2

In Pokémon Black 2 en Pokémon White 2 reis je door Unova, twee jaar na de gebeurtenissen in Pokémon Black en Pokémon White. Er is veel veranderd in de regio. Zo kun je enkele nieuwe plekken ontdekken en bijzondere mensen ontmoeten. Je nieuwe avontuur begint in Aspertia City, ver van het startpunt van je vorige reis. Het is een vrij grote start, met een eigen Pokémon Center en Trainers' School.

Je zult er snel genoeg achter komen dat je rivaal Hugh een opvliegend karakter heeft, vooral als het om Team Plasma gaat. Hij zegt dat Team Plasma de Purrloin van zijn kleine zusje heeft gestolen en dat hij niet zal opgeven voordat hij haar dierbare Pokémon terug heeft.

Terwijl jouw nieuwe avontuur nog maar net begint, gebeuren er grote dingen in een uithoek van Unova. Het schijnt dat Kyurem klaar is om de strijd aan te gaan met Zekrom of Reshiram. Hoe dit epische gevecht eindigt, zul je moeten afwachten!

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn sinds 12 oktober 2012 beschikbaar voor de systemen in de Nintendo DS-familie.

Praat mee over deze games op ons forum!

Informatiepagina's

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum