Funfest Missions

Funfest Missions zijn het vervolg op de Entralink Missions in Pokémon Black en White. Je kunt deze missies starten door in het Entralink-gebied te komen. Dit doe je door Entralink aan te raken in het Wireless Option-scherm van je C-Gear. De missies zijn alleen of met andere mensen te spelen en zijn door heel het spel te verkrijgen.

De missies variëren van het zoeken van verschillende items, Pokémon, trainers tot het beantwoorden van vragen. Dit wordt allemaal via de draadloze verbinding (niet Wi-Fi!) gedaan. Na het voltooien van een missie krijg je een beloning. Wat dit is, hangt af van hoe je gepresteerd hebt. Heb je niet zo goed je best gedaan, zal het een niet zo zeldzaam item zijn, maar doe je heel goed je best kan het wel eens een zeldzaam item zijn!

Het is mogelijk om met honderd mensen tegelijk te spelen. Ze zullen allemaal hun best doen om een zo hoog mogelijke score te halen, dus moet je hard aan de slag. Je kunt ze op het onderste scherm volgen en kunt zelfs een bericht achter laten.

Hieronder vind je een overzicht met welke missies er allemaal te vinden zijn.