Hidden GrottoDe Hidden Grottoes zijn verschillende kleine gebieden verspreid over heel de Unova-regio. Deze gebieden zijn kleine gaten tussen twee bomen en je kunt erin komen door te ‘praten' met de boom. Ze zien er leeg uit, maar ze bevatten meer dan je denkt!

Ze kunnen namelijk Pokémon met verborgen abilities vrijgeven. Dit zijn meestal Pokémon die je in die omgeving kunt vangen. Daarnaast liggen er soms ook items, zowel niet verborgen als verborgen items. De laatste kun je vinden met de Dowsing MCHN.

Let er op dat de Hidden Grottoes telkens worden veranderd. Als je 256 stappen hebt gemaakt, is de kans vijf procent dat ze opnieuw worden gegenereerd. Wanneer dit is gebeurd, is er veertig procent kans op een niet verborgen item, veertig procent kans op een verborgen item en twintig procent kans op een Pokémon. De kansen zijn te verhogen door middel van een Pass Power.

Hieronder vind je een lijst met de Pokémon die je kunt vinden in de Hidden Grottoes. Pokémon kunnen niet shiny zijn en de inhoud die gegenereerd wordt, kun je niet soft-resetten. Natures van de Pokémon kun je wél soft-resetten.

Route 2
Route 3 - Bos
Route 3 - Water
Route 5
Route 6 - Bos
Route 6 - Grot
Route 7
Route 9
Route 13 - Bos
Route 13 - Strand
Route 18
Route 22
Route 23
Pinwheel Forest - Water
Pinwheel Forest - Rotsen
Giant Chasm
Abundant Shrine - Bos
Abundant Shrine - Water
Lostlorn Forest
Floccesy Ranch
Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum