Startpagina » Pokémon Black 2 & White 2 » Interactieve Pokémon

Interactieve Pokémon

Interactieve Pokémon zijn Pokémon die je op de map tegenkomt tijdens het lopen. Deze zijn, net zoals legendarische Pokémon, in het klein te zien, maar deze Pokémon zijn niet legendarisch. Je kunt ze namelijk ook op andere plekken vangen, maar dit is simpelweg de makkelijkste manier.

Minccino

Wanneer je voor de eerste keer op Route 5 komt, zal Bianca verschijnen en je vertellen dat ze iets hoort. Ze neemt je mee naar een boom waar jullie een Minccino vinden. Deze heeft de speciale ability Skill Link en zit tussen level 20 en 23.

+
Minccino Lv. 20-24
Type:
Ability:
Skill Link
Minccino Lv. 20-24
Tickle
Double Slap
Encore
Swift

Liepard

Nadat je Minccino in de Hidden Grotto hebt gevangen, kun je later naar dezelfde plek terug gaan om een Liepard tegen te komen. Deze heeft de speciale ability Prankster en zit tussen level 20 en 23.

+
Liepard Lv. 20-23
Type:
Ability:
Prankster
Liepard Lv. 20-23
Fury Swipes
Pursuit
Torment
Fake Out

Mandibuzz & Braviary

Verscholen op Route 4 in Black 2 is een speciaal gebied waar er op donderdagen een speciale vogel zou verschijnen. Wanneer je op die dag op die plek komt, vind je er een Mandibuzz. Deze heeft de speciale ability Waek Armor en zit op level 25. In White 2 is het hetzelfde verhaal, maar dan met een Braviary. Deze heeft de speciale ability Defiant en zit ook op level 25.

+
Mandibuzz Lv. 25
Type:
Ability:
Weak Armor
Mandibuzz Lv. 25
Pluck
Nasty Plot
Flatter
Faint Attack
+
Braviary Lv. 25
Type:
Ability:
Weak Armor
Braviary Lv. 25
Wing Attack
Hone Claws
Scary Face
Aerial Ace

Volcarona

Hoewel de Relic Castle volledig lijkt te zijn ingestort, is er toch nog een manier om naar binnen te komen. Als je het pad neemt bij het Pokémon World Tournament kom je via de Relic Passage in de Relic Castle uit. Hier wacht een Volcarona op je. Deze heeft de speciale ability Flame Body en zit op level 35. Wacht je tot na de Elite Four, dan zal hij op level 65 zitten!

+
Volcarona Lv. 35
Type:
Ability:
Flame Body
Volcarona Lv. 35
String Shot
Leech Life
Gust
Fire Spin
+
Volcarona Lv. 65
Type:
Ability:
Flame Body
Volcarona Lv. 65
Whirlwind
Silver Wind
Quiver Dance
Heat Wave

Foongus

Op Route 6 en Route 7 zul je verschillende items op de grond zien liggen. Tenminste, dat denk je misschien. Sommigen hiervan zijn inderdaad items, maar er zitten een paar Foongus tussen die graag met je willen vechten. Ze zitten op level 29.

+
Foongus Lv. 29
Type:
Ability:
Effect Spore
Foongus Lv. 29
Ingrain
Faint Attack
Sweet Scent
Giga Drain

Crustle

Wanneer je de oostelijke uitgang wil nemen in de Seaside Cave zul je zien dat deze geblokkeerd wordt door een Crustle. Later krijg je van Colress de Colress MCHN om zo met deze Pokémon te kunnen vechten. Hij zal op level 42 zitten.

+
Crustle Lv. 42
Type:
Ability:
Sturdy / Shell Armor
Crustle Lv. 42
Stealth Rock
Rock Slide
Slash
X-Scissor

Jellicent

Soms bestaat de kans dat je een Jellicent tegekomt in de Undella Bay. Deze zal rustig in het water zijn en het mannelijke geslacht hebben in Black 2 en het vrouwelijke in White 2. Daarnaast heeft deze de speciale ability Damp en zit op level 40.

+
Jellicent Lv. 40
Type:
Ability:
Damp
Jellicent Lv. 40
Water Pulse
Omnious Wind
Brine
Rain Dance

Haxorus

Wanneer je alle Pokémon op de Unova Dex hebt gezien, krijg je een certificaat. Wanneer je deze aan de verantwoordelijke van het vliegveld in Mistralton City laat zien, neemt hij je mee naar de Nature Preserve. Dit is een gebied vol Pokémon, maar in het midden wacht een shiny (!) Haxorus op je. Hij zit op level 60.

+
Haxorus Lv. 60
Type:
Ability:
Rivalry / Mold Breaker
Haxorus Lv. 60
Taunt
Dragon Pulse
Swords Dance
Guillotine