Startpagina » Pokémon Black 2 & White 2 » Pokémon Black 2 & White 2 Walkthrough

Pokémon Black 2 & White 2 Walkthrough

Deze walkthrough is geschreven om je door het verhaal in Pokémon Black 2 en Pokémon White 2 te helpen. Het bevat alle informatie die je nodig hebt van het begin tot het einde.

Je kunt het menu aan de rechterkant gebruiken om naar een specifiek deel in de walkthrough te gaan. Bij ieder deel staat aangegeven wat voor informatie deze bevat om je goed op weg te helpen.

Mocht je na het lezen van de walkthrough toch niet verder komen in het spel, dan kun je je vraag stellen in onze Discord!

Opening

Pokémon Black 2 en White 2 zijn nog beter dan zijn voorgangers! Dit zie je gelijk als je het spel opstart, want dan word je verwelkomt door een schitterende, maar mysterieuze openingsscène. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een nieuw spel te starten.

Wanneer je dit doet, zul je begroet worden door Professor Juniper en haar Cinccino (in plaats van haar Minccino in Pokémon Black en White). Zij vertelt je wat algemene dingen die je moet weten voordat je daadwerkelijk aan je avontuur kunt beginnen. Ook vraagt ze je of je een jongen of een meisje bent en hoe je heet. Denk hier goed over na, want dit kun je later niet meer veranderen.

Daarna wordt er gevraagd naar de naam van je rivaal. Standaard heet hij Hugh, maar je kunt natuurlijk ook zelf een naam invullen. In deze walkthrough verwijzen we naar hem als Hugh.