Startpagina » Pokémon Black & White » Cadeau-Pokémon

Cadeau-Pokémon

Tijdens je reis door de Unova-regio zullen enkele mensen je een Pokémon cadeau doen. Deze Pokémon staan hier op een rij.

Elemental Monkeys

De eerste Pokémon die je krijgt als een cadeau, is één van de Elemental Monkeys. Deze krijg je in de Dreamyard. Je hebt hier echter niet de mogelijkheid om te kiezen, welke Starter Pokémon je hebt gekozen bepaalt ook welke Elemental Monkey je krijgt.

Zorua

De tweede Pokémon die je cadeau krijgt, is Zorua. Om deze Pokémon te krijgen, moet je Celebi overzetten naar je Black/White game met de Transfer Machine. Als je dit hebt gedaan, ga je naar één van de flats aan de oostkant van Castelia City.

Zorg dat je Celebi en minstens één lege PokéBall, welke soort PokéBall maakt niet uit, bij je hebt. Hier zie je twee meisjes staan. Celebi zal uit zijn PokéBall komen, en daarna zal een van de meisjes haar ware identiteit onthullen. Ze blijkt een Zorua te zijn. Zorua zal zichzelf nu bij jouw team voegen.

Fossil Pokémon

De volgende Pokémon zul je cadeau krijgen in Relic Castle. In het zuidwesten van de bovenste verdieping zal een vrouw staan die je vraagt of jij een van haar gevonden fossielen wil overnemen.

Je kan vervolgens kiezen uit de Cover Fossil, van de Pokémon Tirtouga, en de Plume Fossil, van de Pokémon Archen. Om de Pokémon vervolgens tot leven te wekken, breng je je verkregen fossiel naar het museum in Nacrene City.

Larvesta

In een huis op Route 18 staat een man in het rood. Praat met deze man, en je krijgt een speciaal ei. Uit dit ei zal later de Pokémon Larvesta komen.

Magikarp

Op de Marvelous Bridge zul je de bekende “Rare Pokémon”-handelaar tegenkomen. Hij probeert je een zeldzame Pokémon te verkopen voor 500 PokéDollar. Deze Pokémon blijkt een Magikarp te zijn.

De ironie in het verhaal is dat Magikarp écht zeldzaam is in Unova, omdat dit de enige manier is hoe je Magikarp kan krijgen zonder hem over te zetten of te ruilen met een andere speler.

Twist Mountain Fossils

Elke dag kun je in Twist Mountain een fossiel ophalen dat uit een andere regio komt. Bij de Worker in de buurt van de Ice Rock kun je elke dag een Helix Fossil (Omanyte), een Dome Fossil (Kabuto), een Old Amber (Aerodactyl), een Root Fossil (Lileep), een Claw Fossil (Anorith), een Skull Fossil (Cranidos) of een Armor Fossil (Shieldon) krijgen.

Om deze Pokémon vervolgens tot leven te wekken, breng je je verkregen fossiel naar het museum in Nacrene City.