Startpagina » Pokémon Black & White » Pokémon Musicals

Pokémon Musicals

Pokémon Musicals #1

Voor iedereen wie klaar was met de Pokémon Contests, is er nu wat nieuws in Pokémon Black en White: een echte Pokémon Musicals feature! In Nimbasa City zal je een ‘music hall’ kunnen vinden. Hier kan je je Pokémon zelfs zonder auditie laten meedoen in een uitvoering voor publiek. Hier gaat natuurlijk wel een beetje voorbereiding aan vooraf.

Pokémon Musicals #2

Ten eerste kleed je je Pokémon leuk aan. In Pokémon Black en White heb je een zogenaamde ‘Good Case’, waar je accessoires, outfits en rekwisieten uit kan halen. Ook geef je je Pokémon een instrument. Hoe ze dit bespelen is een raadsel, maar wie maakt dat iets uit? We breken ons hoofd ook niet over hoe sommige Pokémon een waterval opwekken in de woestijn. Let trouwens wel goed op tijdens het aankleden, want de stijl die je Pokémon aanheeft moet het liefst passen bij de stijl van het liedje.

Nadat je je Pokémon hebt klaargestoomd voor de grote show, is de tijd gekomen. Je Pokémon zal in het gezelschap van drie andere Pokémon een show opvoeren door middel van een liedje en dansje. Tijdens de performance kan je ook de stylus gebruiken om het instrument dat je bij je hebt te bespelen. Werk een beetje aan je ritmegevoel, want hoe beter je meegaat met de muziek, hoe beter je zal scoren. Daarbij gooit het publiek items naar je als ze het een leuk optreden vinden – kijk uit voor vliegende maanstenen – en een gratis item vindt iedereen leuk, toch?

Als je trouwens denkt de muziek die de Pokémon Musical met zich meebrengt na een tijdje saai te vinden, heb je dit mis. In het spel zelf heb je verschillende liedjes, en je kan ook liedjes downloaden op de Pokémon Global Link. Kortom: als je tussen de wilde gevechten door even tijd wilt hebben om te dansen en te zingen, weet je waar je moet zijn!