De regio waar je in Pokémon Black & White zal rondlopen heet Unova. Hier is een lijst met de verschillende dorpen en steden in Black en White.

Nuvema Town

Het nieuwe Twinleaf Town van HG/SS is in Black en White Nuvema Town. In dit plaatsje zul je wakker worden en je eerste Pokémon kiezen. Je deelt Nuvema Town met Bianca, Cheren en Professor Juniper, en het is verbonden aan Route 1.

Accumula Town

In Accumula Town zul je voor het eerst strijden tegen N, die een Purrloin van level 7 heeft. Ook kom je hier voor het eerst Team Plasma en hun leider Gethsis tegen.

Striaton City

Striaton City is de eerste echte stad, met daarin ook de bijbehorende Gym. Voor het eerst heeft deze Gym niet één, maar drie mogelijke Gym Leaders, wat afhangt van de Pokémon die je kiest. De Gym heeft de stijl van een café, en de drie Gym Leaders fungeren als obers.

Hier woont toevallig ook een vriendin van Professor Juniper, Fennel, die onderzoek doet naar de Dream World. Fennels bed is dan ook de opening naar de Dream World, dus je zult hier later in het spel nog naar terugkeren. In Striaton City is ook de Trainers' School gevestigd, waar je heen moet gaan voordat je de Gym binnen kunt gaan.

Nacrene City

De tweede stad die je tegenkomt is Nacrene City. Deze stad is heel oud en er liggen oude rails van treinen op de weg. Ook is er in Nacrene City een museum waar, nadat je Gym Leader Lenora hebt verslagen, door Team Plasma een schedel wordt gestolen.

Samen met Lenora en Burgh zal je ze volgen om de schedel terug te krijgen naar het bos dat zich bevindt ten westen van het kleine stadje. In het museum is het ook mogelijk om fossielen tot leven te wekken.

Icirrus City

In Icirrus City ligt veel sneeuw, al helemaal in de winter. Ook in deze stad is er een Gym Leader, Brycen. Daarnaast bevindt de Pokémon Fanclub zich hier. Ten noorden van Icirrus City staat de Dragonspiral Tower.

Castelia City

De grootste stad in Unova is zonder twijfel Castelia City. De metropolis heeft metershoge wolkenkrabbers, een haven, winkels en andere grote gebouwen. Het is een van de grootste steden ooit in de Pokémon wereld, en dat is te zien.

De straten leiden naar het hart van de stad, waar het een commercieel centrum is met veel winkels. In de haven kan je per schip naar andere delen van de Pokémon wereld varen. Natuurlijk heeft Castelia City een Gym, die geleid wordt door Burgh.

In Castelia City is ongelofelijk veel te bezichtigen. Of je nou van ijs, kunst of bruggen houdt, Castelia City is the place to be.

De Sky Arrow Bridge is het eerste wat je tegenkomt. Terwijl je over deze brug richting Castelia City loopt, heb je al een superuitzicht over de stad. Onder je rijdt het verkeer over en weer.

In de stad zelf zijn verschillende gebouwen, zoals de Game Freak Headquarters. Deze kan je vinden in Castelia Street, en op de 22e etage zal je ook de ontwikkelaars van het spel vinden. Op Mode Street ontdek je onder andere Atelier Castelia en Castelia Ice. Atelier Castelia is een kunstgalerij, en Castelia Ice een populaire ijskraam.

Om de calorieën die dit met zich meebrengt er weer af te krijgen, vind je op de hoek van de straat de Battle Company. Verschillende zakenmannen, kantoorvrouwen en wetenschappers hebben zich hier verzameld om tegen elkaar en jou te battlen. Hierna kan je een drankje nuttigen in het Café op Slim street, maar dit kan je ook doen in het Central Area. Dit is een park op de plek waar alle straten in Castelia City samenkomen, met verschillende drankautomaten.

De laatste spectaculaire locatie is het Passerby Survey Squad Headquarters, wat ligt op hoek van de straat waar ook de Gym is. Hier ontvang je een functie voor op je C-Gear. Castelia City is een echte toeristenattractie op zichzelf.

Liberty Garden Tower

Liberty Garden Tower is een gebied in Unova op een eiland. Je kunt hier alleen komen als je je Liberty Ticket hebt gekregen via een WiFi-event, en daarna de boot neemt vanuit Castelia City.

Op dit eiland is een toren waar je onder andere Team Plasma weer tegenkomt, en in de kelder van de toren zul je de legendary Victini Pokémon tegenkomen.

Black City

Als je Pokémon White hebt gekocht, zul je Black City helaas moeten mislopen. Deze stad is exclusief in Pokémon Black te vinden. Er zijn veel verschillende personages, en de stad is erg donker.

Er zijn ook hoge gebouwen en verschillende taken die aan jou zijn om uit te voeren. Black City is het stadje rechts van Nimbasa City.

White Forest

Hoewel de naam wat anders lijkt te zeggen, is White Forest een stad. Net als Black City is het een exclusieve locatie, maar deze keer voor Pokémon White.

Hier zijn ook verschillende personages, taken en zelfs wilde Pokémon te vinden. In White Forest zijn hoge bomen en houten huizen. Je kunt niet tegen de personages in White Forest vechten. White Forest is het stadje rechts van Nimbasa City.

Overige plaatsen

Op de kaart van Unova zijn verschillende plaatsen te zien. Er zijn verschillende steden te zien, en bijvoorbeeld een woestijn. In deze woestijn wonen Pokémon als Sandile.

Ook is er een bos te vinden. In tegenstelling tot vorige games liggen er ook omgevallen en kapotte bomen in, die je kan gebruiken om kliffen te passeren.

Verder is er nog iets te zien wat lijkt op een vergane fabriek, en een cave. In de cave blijken elektromagnetische velden te zijn, waardoor je wat zwevende rotsen kan tegenkomen.