Startpagina » Pokémon Black & White » Pokémon Black & White Walkthrough

Pokémon Black & White Walkthrough

Deze walkthrough is geschreven om je door het verhaal in Pokémon Black en Pokémon White te helpen. Het bevat alle informatie die je nodig hebt van het begin tot het einde.

Je kunt het menu aan de rechterkant gebruiken om naar een specifiek deel in de walkthrough te gaan. Bij ieder deel staat aangegeven wat voor informatie deze bevat om je goed op weg te helpen.

Mocht je na het lezen van de walkthrough toch niet verder komen in het spel, dan kun je je vraag stellen in onze Discord!

Opening

Pokémon Black en White is grafisch gezien vele malen beter dan zijn voorgangers en dat zie je direct! Wanneer je het spel opstart, word je verwelkomt door een schitterende, maar mysterieuze openingsscène. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een nieuw spel te starten.

Wanneer je dit doet, zul je begroet worden door Professor Juniper en haar Minccino. Zij vertelt je wat algemene dingen die je moet weten voordat je daadwerkelijk aan je avontuur kunt beginnen. Ook vraagt ze je of je een jongen of een meisje bent en hoe je heet. Denk hier goed over na, want dit kun je later niet meer veranderen.