Startpagina » Bonussen voor huidige Pokémon Global Link-spelers, en meer!

Bonussen voor huidige Pokémon Global Link-spelers, en meer!

Spelers die nu gebruik maken van de Pokémon Global Link in Pokémon Black (2) & White (2) staat een leuke verrassing te wachten met Pokémon X & Y! 

Een aantal leuke bonussen staan te wachten voor de huidige Pokémon Global Link-spelers die besluiten om hun Pokémon Global Link-account van Pokémon Black (2) & White (2) te koppelen aan Pokémon X & Y. De eerste van deze voordelen is dat je een aantal Poké Miles krijgt aan de hand van het totaal aantal Dream Points dat op alle games bij elkaar staat, krijgt. Deze Poké Miles zul je uit kunnen geven in de PokéMileage Club (die binnenkort uitkomt). Wat je er precies mee kunt doen is nog niet precies bekend, maar je kunt er in ieder geval items mee kopen die je dan via de Game Sync kunt verzenden naar je Pokémon X & Y-games! Als je in totaal 10.000 tot 49.999 Dream Points bij elkaar hebt verzamelt, zul je 500 Poké Miles krijgen. Bij een totaal van 50.000 tot 99.999 Dream Points zul je 3.000 Poké Miles krijgen, bij een totaal van 100.000 tot 199.999 Dream Points zul je maar liefst 10.000 Poké Miles krijgen! Mocht het zo zijn dat je zelfs nog meer dan 199.999 Dream Points bij elkaar hebt weten te schrapen, dan zul je beloond worden met 25.000 Poké Miles!

Ook zul je een aantal medailles kunnen krijgen aan de hand van de prestaties in Pokémon Black (2) & White (2). Deze medailles zullen onder andere te maken hebben met het aantal Dream Points dat je hebt verkregen en wat je allemaal hebt gekocht met de Berries die je hebt verkregen. Ook zul je medailles krijgen voor je plaatsing in de periodieke rankings van de Pokémon Global Link, en naar je ranking die je hebt verkregen in Wi-Fi competities.

Op dinsdag 14 januari 2014 zal het aantal Dream Points verbonden aan je account bij elkaar worden geteld en zal aan de hand van die gegevens worden bepaald welke beloningen je zult krijgen. Zorg dus dat je voor die tijd nog zoveel mogelijk doet in de Pokémon Global Link, dit kan later nog wel eens in je voordeel werken!

Voor verdere informatie over het toekomstige reilen en zeilen van de Pokémon Global Link kun je de Pokémon Global Link aankondiging van begin juli lezen.

Sky Battle

Een interview uit de Nintendo Dream-editie van november vorig jaar is vandaag vertaald. De belangrijkste dingen die eruit zijn te halen zijn dat Sky Battles alleen aangegaan kunnen worden met Flying-type Pokémon en/of Pokémon met de Levitate-ability. Ook is er een grote verandering met betrekking tot de Exp. Share. De Exp. Share zal namelijk veranderen in de Exp. All, maar dan niet dezelfde als die we kennen van de eerste generatie. De Exp. All moet gedragen worden door de eerste Pokémon in je party. Na elk gevecht zal dan je hele team Experience Points krijgen. Hier zit het met verschil met eerste generatie; hier werden de Experience Points verdeeld over je party. Nu is het echter het geval dat de Pokémon in je party die het gevecht heeft gevochten 100% van de normale Experience Points krijgt, terwijl de rest van je party elk 50% van de normale Experience Points krijgt. Het verschil is dus dat het item niet meer wordt gedragen door de Pokémon die je Experience Points wilt geven, maar door de Pokémon die het gevecht zal uitvechten. En nu krijgt niet één Pokémon de helft van de Experience Points, maar elke Pokémon in je party! Behalve natuurlijk de Pokémon die vecht, die krijgt nog steeds de volle punten.

Deel dit bericht
1 reactie
 1. Verwachten jullie dat iemand deze wall of text gaat lezen?

  Reply
 2. Voor degenen die nog vlug vanaf het begin willen proberen alle gold medals te halen in Dream World, ik heb uitgerekend dat je in totaal 11588 Berries nodig hebt om genoeg d

  Reply
 3. ik heb geen global link account, dus ik moet maar overnieuw beginnen 😀

  Reply
 4. Dat van die exp share naar exp all vind ik best wel vervelend.. Dat is nou niet bepaald handig als je die gebruikt met Ev training. Maar goed, er valt mee te leven.

  Reply
 5. eigenlijk is het best wel makkelijk, als je zoiezo aan het grinden bent is het altijd wel makkelijk.

  Reply
 6. Ja voor grinden, maar voor EV training als je meerdere mons die ge ev-traind moeten worden in je party hebt, dan zul je die eerst in de box moeten zetten .

  Reply

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>