Great Marsh

De Great Marsh is de Safari Zone van Pokémon Diamond & Pearl, en bevindt zich in Pastoria City. In de Great Marsh is het mogelijk om Pokémon te vangen zonder ze te bevechten. Je krijgt 30 Park Balls mee en je mag maximaal 500 stappen maken.

Signaleren van Pokémon

Het signaleren van Pokémon is nieuw. Er zijn veel speciale Pokémon te vinden in de Great Marsh, maar je vindt ze nooit allemaal tegelijk.

Als je met de trap omhoog gaat in het gebouw (voordat je de Great Marsh in gaat), zul je drie verrekijkers tegenkomen. Stop hier 100 Poké Dollars in en je zult een scherm zien verschijnen met een Pokémon en daarachter een stukje van de Great Marsh. Je zult ook non-Sinnoh Pokémon zien als je de National Dex in je bezit hebt. Als je dan de Pokémon ziet die je zoekt, moet je goed onthouden in welk stuk van de Great Marsh de Pokémon zich bevindt. Ga in de Great Marsh en zoek naar de goede plek. Als je op de goede plek bent, heb je een goede kans dat je de Pokémon daar vindt. Dit is echter niet helemaal zeker.

De Great Marsh

De Great Marsh is binnen ook een beetje veranderd: er zijn nu zes verschillende stukken. Om bij bepaalde stukken te komen, kun je met de tram gaan, die jou brengt naar de aangegeven zone in de Great Marsh.

Het gras in de Great Marsh is nu ook omringd door modder. Als je te langzaam loopt of te dichtbij modder zonder gras komt, zul je blijven steken in de modder. Om los te komen moet je rondjes draaien.

Hieronder vind je alle Pokémon die je kunt vangen in de Great Marsh.