Zoals in ieder spel zijn er ook in Pokémon Diamond & Pearl weer enkele legendarische Pokémon. Hieronder kun je zien welke dat zijn.

Dialga & Palkia

Dialga Palkia

Op de top van Mt. Coronet, nadat je Team Galactic voorgoed hebt verslagen, kun je Dialga (in Pokémon Diamond) of Palkia (in Pokémon Pearl) vangen. Hij zit op level 47 en is gemakkelijker te vangen dan legendarische Pokémon in de vorige delen.

Uxie

Uxie

Nadat je Dialga/Palkia hebt gevangen, kun je Uxie vangen. Je vindt hem in Lake Acuity en hij zit op level 50. Ik raad je aan om voldoende ballen mee te nemen en te saven voordat je met hem in gevecht gaat.

Azelf

Azelf

Nadat je Dialga/Palkia hebt gevangen, kun je Azelf vangen. Je vindt hem in Lake Valor en hij zit op level 50. Ik raad je aan om voldoende ballen mee te nemen en te saven voordat je met hem in gevecht gaat.

Mesprit

Mesprit

Nadat je Dialga/Palkia hebt gevangen, kun je Mesprit vangen. Je vindt hem in Lake Verity en hij zit op level 50. Het enige verschil met de andere twee is dat Mesprit vlucht. Je kunt hem nu in heel Sinnoh vangen. Dit gaat het makkelijkst als je gebruik maakt van de Marking Map op je Pokétch.

Heatran

Heatran

Wanneer je de National Dex hebt, kun je naar Stark Mountain gaan om Heatran te vangen. Je zult hier iemand ontmoeten die een stuk met je mee wil lopen. Wanneer je bij het einde bent, pakt ze een item en gaat weg. Ga nu naar het Survival Area en praat met de vrouw in een van de huizen. Ga nu terug naar Stark Mountain en Heatran zal er zijn. Hij zit op level 70, dus het is aangeraden om te saven voordat je in gevecht met hem gaat.

Regigigas

Regigigas

Wanneer je de National Dex hebt, kun je naar de Snowpoint Temple in Snowpoint City gaan om Regigigas te vangen. Je zult hem alleen kunnen ontwaken als je Regice, Registeel en Regirock bij je hebt, dus die zul je eerst moeten bemachtigen. Hij zit op level 70, dus het is aangeraden om te saven voordat je in gevecht met hem gaat.

Giratina

Giratina

Wanneer je de National Dex hebt, is er een nieuw meer waar de Turnback Cave aan ligt. Je vindt dit aan het oosten van Route 214. Nadat je door een heel doolhof bent, zul je Giratina vinden. Hij zit op level 70, dus het is aangeraden om te saven voordat je in gevecht met hem gaat.

Cresselia

Cresselia

Wanneer je de National Dex hebt, moet je naar Canalave City gaan. Ga hier het huis in waar je met de boot kan naar Iron Island en praat met het jongetje. Nu kun je varen naar Full Moon om zo Cresselia te ontwaken. Hij zal nu vluchten en je kunt hem nu in heel Sinnoh vangen. Dit gaat het makkelijkst als je gebruik maakt van de Marking Map op je Pokétch.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum