Hoe krijg je het?

Om Mystery Gift in je hoofdmenu te krijgen, ga je naar het tv-station in Jubilife City. Op de 2e verdieping onderaan staat een mannetje, praat met hem. Hij vraagt jouw mening, zeg dan: EVERYONE HAPPY. Dan vraagt hij nog een keer je mening, zeg dan: WI-FI CONNECTION.  Vanaf nu heb je de optie ‘Mystery Gift’ in je hoofdmenu staan.

Als je je spel opstart en je drukt op Mystery Gift krijg je een paar opties te zien.

Receive Gift

Als je daarop klikt krijg je weer drie opties te zien:

  • Get From A Friend: Hiermee kun je Wondercards van een vriend ontvangen. Dat zijn cards die je krijgt als je een Mystery Gift ontvangt. Niet alle Wondercards kunnen doorgestuurd worden door een vriend.
  • Get Via Wireless: Deze optie gebruik je wanneer er een lokaal Nintendo event is. Je gaat naar de plek waar het event is (bijvoorbeeld Toys’R’Us) en dan ontvang je een Mystery Gift met deze optie.
  • Get Via Nintendo WFC: Deze optie gebruik je wanneer er een Wi-Fi Event is, dus via internet. Hiervoor moet je wel Wi-Fi Connection hebben.

Bij elke Mystery Gift ontvang je een Wondercard. Als je een Mystery Gift hebt ontvangen moet je naar de Pokemart gaan, daar staat dan een mannetje voor de balie die je jouw verrassing geeft. Vaak is dit een zeldzame pokemon die niet in het spel zelf te vangen is, zoals Darkrai, Shaymin of Shiny Pichu. Dit soort events worden vaak gegeven in combinatie met een nieuwe film of een jubileum.

Check Card

Hiermee kun je je Wondercards die je ontvangen hebt bekijken. Je kunt er niet meer dan 3 tegelijk hebben. Als je weer een nieuwe wilt ontvangen moet je er dus eentje weggooien.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum