Startpagina » Pokémon Diamond & Pearl » Poké Ball Stickers

Poké Ball Stickers

Poké Ball Stickers - 1

In Pokémon Diamond en Pearl is het mogelijk om je eigen Poké Ball te versieren! Dit doe je met behulp van speciale stickers.

Allereerst dien je het Seal Pack in je bezit te hebben. Deze krijg je in het huisje ten westen van de Unown Ruins. Ga daarna naar Sunyshore City en loop vervolgens naar de winkel linksboven de Poké Mart.

In deze winkel kun je allerlei verschillende stickers kopen om je eigen Poké Balls mee te versieren. Ze verkopen verschillende stickers op verschillende dagen.

Meestal zijn de stickers erg goedkoop, ze kosten 50 tot 150 Poké Dollars.

Poké Ball Stickers - 2

Nu je de stickers hebt gekocht en opgeslagen in je Seal Pack, loop je naar het Poké Center en ga je naar de PC toe. Kies op je PC de tweede optie en je ziet nu twaalf Poké Balls op het scherm verschijnen.

Selecteer de Poké Ball die je wilt versieren en je ziet een ander scherm verschijnen. In dit scherm kun je ook de Pokémon kiezen die in je versierde bal moet komen.

Op het scherm kun je de stickers die je hebt gekocht op je bal plaatsen. Je kunt verschillende ontwerpen en verschillende combinaties op één Poké Ball plaatsen. Bewaar je ontwerp en geef de bal aan één van je Pokémon. Als je dan vecht met die Pokémon en hij komt uit de Poké Ball, zul je de verschillende effecten zien van de stickers.

Je kunt je Poké Balls ook versieren zodat ze bij een bepaalde Pokémon passen. Voor een Roserade bijvoorbeeld, kun je heel veel Bloem-Stickers gebruiken, zodat het echt bij de Pokémon past.

Hieronder vind je een lijst met de stickers: