Verstopt in de Resort Area in het noord-oosten van Sinnoh ligt het gebouw van de Ribbon Society. Het gebouw is zeer bijzonder en alleen bepaalde mensen mogen erin. Om lid te worden van deze club is vereist dat minstens één van Je Pokémon 10 of meer Ribbons heeft. Heb je dat, dan kun je lid worden van deze speciale club.

Ribbon Society - 1

Als je binnen bent, zie je meteen dat het een exclusieve club is. Je zult namelijk maar heel weinig mensen binnen aantreffen. Achter de balie van de receptie zul je een vrouw zien die erg speciale Ribbons aan je wilt verkopen. Deze kun je nergens anders vinden. De Pokémon die het eerste staat in je team zal deze Ribbon krijgen. Je kunt er maar één per keer kopen. Hieronder vind je de speciale Ribbons samen met hun prijzen.

Gorgeous RibbonRoyal RibbonGorgeous-Royal Ribbon
Gorgeous RibbonGorgeous RibbonGorgeous-Royal Ribbon
10.000 Pokédollars100.000 Pokédollars999.999 Pokédollars

Ribbon Society - 2

Op de tweede verdieping van de club vind je vier dames die jouw Pokémon – die als eerste staat in je team – een massage zullen geven. De massage zal de gelukheidsfactor van je Pokémon sterk verhogen. Helaas geven ze de massage maar één keer per dag.

Ribbon Society - 3

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum