Spiritomb

Spiritomb

Spiritomb is een zeer speciale Pokémon van het Ghost/Dark type en kent daarom geen zwaktes. Het is best lastig om deze Pokémon te krijgen, en het duurt ook best lang. Daarom leggen we hier uit hoe je deze zeer speciale Pokémon uiteindelijk je eigen mag noemen.

Als eerste moet je een Odd Keystone te pakken zien krijgen. De Odd Keystone kun je vinden in Twinleaf Town. Ga naar het water toe (in het zuiden) en surf vervolgens. Ga dan naar de bomen, en druk bij elke boom op A, terwijl je met je gezicht naar de bomen staat. In één van de bomen zit een Odd Keystone verstopt. Ook kun je de Odd Keystone vinden in The Underground.

Nu je de Odd Keystone hebt ga je naar Route 209 en loop je naar de Hallowed Tower (die steen met in het midden een gat) en plaats je de steen in het gat.

Hallowed Tower

Nu moet je naar de Sinnoh Underground en daar met 32 mensen in totaal praten. De Hikers tellen helaas niet mee, dus zul je iemand moeten vinden die ook Diamond of Pearl heeft. Dit moet allemaal lokaal gebeuren, dus via Wi-Fi heeft het geen nut.

Het is erg lastig om met 32 verschillende mensen te praten. Het kan gelukkig ook op een andere manier. Ga in en uit de Underground 32 keer en praat met dezelfde persoon. Elke keer telt als praten met een ander persoon, maar helaas kost het wel veel tijd.

Nu je 32 keer met een persoon hebt gepraat, ga je terug naar de Hallowed Tower op Route 209. Als het goed kom je daar een Spiritomb tegen. Hij is van een laag level, dus kijk uit dat je hem niet per ongeluk verslaat.