In Pokémon Diamond & Pearl kun je, net zoals in Pokémon Silver, Gold & Crystal, weer gebruik maken van bepaalde bomen. Dit kun je doen door Sweet Honey te gebruiken. Wanneer je dit op bruinkleurige bomen smeert, zal er na ongeveer twaalf uur een Pokémon inzitten.

Sweet Honey is te koop in het Floaroma Flower Field ten noorden van Floaroma Town. Hier moet je praten met de eerste persoon die je ziet, en hij verkoopt je Sweet Honey voor 100 Pokédollars.

Nu je in bezit bent van Sweet Honey, is het tijd om op zoek te gaan naar een bruinkleurige boom, want op normale bomen kun je geen Sweet Honey smeren. Wanneer je er een gevonden hebt, druk je op A om de honing erop te smeren. Nu moet je ongeveer twaalf uur wachten voordat er een Pokémon in zit. Let wel op dat als je te lang wacht, de Pokémon weg zal zijn.

Hieronder vind je een lijst met Pokémon die alleen door Sweet Honey te verkrijgen zijn. Het is ook mogelijk dat er een andere Pokémon in de boom zit zoals bijvoorbeeld een Wurmple.

SpriteNaamTypes
AipomAipomNormal
HeracrossHeracrossBug Fight
BurmyBurmyBug
CombeeCombeeBug Flying
CherubiCherubiGrass
MunchlaxMunchlaxNormal
Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum