Startpagina » Distributie demoversie Omega Ruby/Alpha Sapphire

Distributie demoversie Omega Ruby/Alpha Sapphire

Een paar weken geleden werd aangekondigd dat er een speciale demoversie van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire uitgebracht zal worden. Om deze demoversie te kunnen spelen moet je eerst een downloadcode bemachtigen. Vandaag is bekendgemaakt hoe deze downloadcodes verspreid zullen worden in Nederland en België.

In Nederland zullen de codes verkrijgbaar zijn op Firstlook 2014, een jaarlijkse gamebeurs in Utrecht die dit jaar op 11 en 12 oktober 2014 plaatsvindt. Trainers in België kunnen een code in handen krijgen op het FACTS festival in Gent op 18 en 19 oktober 2014. Codes zullen later ook weggegeven worden tijdens Nintendo on Tour, die dit najaar weer plaatsvindt door heel Nederland en België. Datums en locaties voor Nintendo on Tour worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

Firstlook 2014 en FACTS 2014 logo's

De Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire speciale demoversie heeft geen speellimiet, en door hem iedere dag te spelen kun je extra gebeurtenissen meemaken. In de demoversie verken je met Steven Mossdeep City en een groot, en vecht je een Double Battle tegen Magma Admin Tabitha en Aqua Admin Matt. Ook kun je items vinden en Pokémon die kunnen mega-evolueren; deze kunnen later overgezet worden naar de volledige games.

Double Battle tegen Matt en Tabitha

Deel dit bericht
1 Comment
 1. jammer daar kan ik niet bij zijn dus veel krijgen de code niet

 2. En natuurlijk is het weer te doen aan de andere kant van nederland 🙁 En ik denk niet dat die nintendo tour naar zeeuws-vlaanderen komt. Heb ik weer.

 3. en natuurlijk ga ik die code bemachtigen, zie jullie dan!

 4. Meh, ik heb geen zin om naar Utrecht te gaan. Dan wacht ik nog wel 1.5 maand.

 5. Komt de autumn tour na nijmegen? kan niks vinden.

 6. Datums en locaties voor Nintendo on Tour worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

 7. misschien wel de moeite ja

 8. Ik ga op zaterdag naar firstlook! Kom maar hier met die democode :).

 9. Geef gewoon die code aan elke nintendo club lid ofzo. Waarom dit Nintendo waarrroomm dittt

 10. Laten we hopen dat Nintendo inmiddels geleerd heeft dat er door het hele land wel animo voor dit soort evenementen is, en niet zoals vroeger alleen de randstad en Walibi bezoekt.

 11. ik ben er bij in utrecht!

  heb btw een nieuwe signature 😀

 12. Ik ben nog nooit op FirstLook geweest, maar ga er dit jaar speciaal voor de code naartoe ^_^

 13. Tip voor de mensen die van ver moeten komen naar Firstlook: Kruidvat heeft nu toevallig een hele goede aanbieding voor treinkaartjes, namelijk één weekenddag onbeperkt met de trein voor €14. Kun je nog flink mee besparen op de reiskosten. Zijn wel OP=OP, dus niet te lang mee wachten. http://www.kruidvat.nl/treinkaartjes

Laat een reactie achter