Startpagina » Eerste internationale trailer Pokémon the Movie: The Power of Us

Eerste internationale trailer Pokémon the Movie: The Power of Us

De eerste internationale trailer voor de nieuwe film Pokémon the Movie: The Power of Us is uitgebracht. De film ging eerder deze maand al in première in Japan onder de titel Pokémon the Movie: Everyone's Story.

In Pokémon the Movie: The Power of Us bezoeken Ash Ketchum en zijn Pikachu een klein stadje aan de zee, waar de inwoners zich voorbereiden op een festival in het teken van de Legendarische Pokémon Lugia. Als het festival in gevaar komt, zal hij moeten samenwerken met een ongebruikelijk gezelschap van andere Trainers. De Mythische Pokémon Zeraora speelt een sleutelrol in de film.

De film zal op 24 november 2018 in première gaan in Europa. Net als de vorige film zal deze film een beperkte bioscoopvertoning krijgen, georganiseerd door Fathom Events. Het is echter nog niet bekend of de film ook in Nederlandse en/of Belgische bioscopen te zien zal zijn.

Bekijk de trailer:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>