Startpagina » Europese release Detective Pikachu bekendgemaakt

Europese release Detective Pikachu bekendgemaakt

Detective Pikachu komt eindelijk naar Europa! De Pokémon spin-off game voor de Nintendo 3DS verscheen oorspronkelijk alleen in Japan in 2016. Vanaf 23 maart 2018 zal Detective Pikachu ook in Nederland verkrijgbaar zijn, zowel als fysieke versie als digitale download.

In de game speel je als de jongen Tim Goodman, die naar Ryme City komt op zoek naar zijn vermiste vader. Hij schakelt de hulp in van een pratende Pikachu, die een geharde detective blijkt te zijn met een voorliefde voor koffie. Samen onderzoeken de twee allerlei mysterieuze zaken in Ryme City.

De Europese release van Detective Pikachu bevat het complete verhaal, met zowel de hoofdstukken uit de Japanse versie, als gloednieuwe hoofdstukken. Voor de spelers die niet zulke speurneuzen zijn, is er een Easy Mode beschikbaar. Samen met het spel wordt ook een Detective Pikachu-amiibo uitgebracht. Deze speciale amiibo is een fors stuk groter dan reguliere amiibo, en kan in het spel gebruikt worden om hintvideo's te bekijken.

Detective Pikachu verschijnt op 23 maart 2018 in de winkel en in de Nintendo eShop. Het is nog niet bekend of Detective Pikachu in het Nederlands speelbaar zal zijn. Naast de game is ook een live action-film over Detective Pikachu in ontwikkeling.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter