Distributie Hidden Ability Decidueye, Incineroar en Primarina via Pokémon Bank

Datum: 8 maart 2018 t/m 31 oktober 2018
Tags: Distributie, Moon, Pokémon Bank, Sun, Ultra Moon, Ultra Sun

Van 8 maart 2018 tot 31 oktober 2018 ontvang je bij het opstarten van Pokémon Bank met Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun of Ultra Moon een cadeautje: een DecidueyeIncineroar en Primarina met hun Hidden Ability! Deze drie Pokémon hebben een Ability die ze normaal gesproken niet kunnen krijgen, waarvan twee uniek zijn.

Decidueye heeft de Ability Long Reach; dit zorgt ervoor dat geen enkele van zijn aanvallen fysiek contact maken. Incineroar krijgt de Ability Intimidate, wat de Attack van alle tegenstanders met één niveau verlaagt wanneer hij ingezet wordt. En Primarina heeft de Ability Liquid Voice; dit verandert al zijn aanvallen gebaseerd op geluid, zoals Hyper Voice, in het Water-type.

Zo ontvang je je Hidden Ability-starters:

  1. Zorg dat je beschikt over een geldig Pokémon Bank-abonnement, dit kost €4,99 per jaar.
  2. Log in op Pokémon Bank met de game (Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun of Ultra Moon) waarop je je Hidden Ability-starters wilt ontvangen.
  3. Open je Pokémon Bank-boxen.
  4. Sla je veranderingen op en sluit Pokémon Bank af.
  5. Start de Pokémon-game op waarmee je hebt ingelogd op Pokémon Bank.
  6. Ga verder met je avontuur, en loop een Pokémon Center binnen.
  7. Praat met de man met het oranje-blauwe shirt naast de balie om je Hidden Ability-starters te ontvangen. Vergeet niet je spel op te slaan!
Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum