Distributie Master Ball via Pokémon Global Link

Datum: 17 november 2017 t/m 30 januari 2018
Tags: Distributie, Pokémon Global Link, Ultra Moon, Ultra Sun

Net als voorgaande games zullen Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon compatibel zijn met de online service Pokémon Global Link. Als stimulans om van de service gebruik te maken, is een speciaal extraatje aangekondigd voor vroege kopers die verbinding maken met PGL.

Iedereen die tussen 17 november 2017 en 30 januari 2018 een Game Sync uitvoert in Pokémon Ultra Sun of Ultra Moon, krijgt aan het einde van januari namelijk een gratis Master Ball! Als je beide versies koopt, krijg je er zelfs twee — voor iedere game eentje.

Om Game Sync te gebruiken, dien je een Pokémon Global Link-account aan te maken. Vervolgens kun je in het kasteel in Festival Plaza een ID aanmaken om aan je account te koppelen, en Game Sync uitvoeren. Let op: vanaf 10 november t/m 17 november is Pokémon Global Link tijdelijk niet beschikbaar voor onderhoud.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum