Pokémon GO Safari Zone in Amstelveen

Datum: 14 oktober 2017
Tags: evenement, Pokémon GO

Op 14 oktober 2017 zal in winkelcentrum Stadshart Amstelveen het Pokémon GO Safari Zone-evenement gehouden worden.

Bezoekers zullen een in-game medaille ontvangen, en kunnen bij de PokéStops op locatie speciale 2km Eggs ontvangen. Ook zullen verschillende zeldzame Pokémon te vangen zijn, inclusief Kangaskhan, Chansey, Larvitar, Unown, en Shiny-vormen van Pikachu en Magikarp. Sommige van deze Pokémon zijn normaal gesproken niet in Europa te vangen. Deelnemers ontvangen ook enkele goodies, en krijgen kortingen bij winkels in het winkelcentrum. Tijdens het evenement zullen de Gyms op locatie echter gesloten zijn, en is het niet mogelijk om deel te nemen aan een Raid Battle.

Om deel te nemen aan het Pokémon GO Safari Zone-evenement, dien je een ticket te reserveren bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Deze tickets zijn gratis en persoonsgebonden. Het evenement is alleen toegankelijk voor personen van 13 jaar of ouder. Niantic raadt aan om de Facebook-pagina van Stadshart Amstelveen in de gaten te houden voor meer informatie over het reserveren van tickets.

Voor degenen die er niet in slagen om een ticket te bemachtigen is niet alle hoop verloren; tijdens het evenement zullen in heel Amstelveen alsnog enkele van de zeldzame Safari Zone-Pokémon te vangen zijn.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum