Startpagina » Evenementen » Release New Pokémon Snap

Release New Pokémon Snap

Datum: 30 april 2021
Tags:

Op 30 april 2021 verschijnt New Pokémon Snap exclusief voor Nintendo Switch. Deze spin-offgame is een vervolg op de originele Pokémon Snap, die in 2000 voor de Nintendo 64 verscheen.

In New Pokémon Snap zul je de nieuwe regio Lental verkennen: een archipel van eilanden met beeldschone natuur. Op verzoek van de plaatselijke wetenschappers, Professor Mirror en zijn assistent Rita, zul je op ecologisch onderzoek uitgaan om de mooiste kiekjes van wilde Pokémon te maken. Hierbij maak je gebruik van de NEO-ONE, een voertuig dat een automatische route volgt door de ongerepte natuur van de Lental-eilanden.

Het doel van het spel is om Pokémon te fotograferen in hun natuurlijke omgeving. Professor Mirror zal na afloop van een level je foto's beoordelen op verschillende criteria, zoals hoe dichtbij de Pokémon is en hoe mooi hij op de foto staat. Om de mooiste foto's te maken, kun je fluffruit naar de Pokémon werpen om ze dichterbij te krijgen of om bijzondere situaties uit te lokken.

In de Lental-regio treedt bovendien een uniek fenomeen op: Illumina. Bij dit fenomeen beginnen Pokémon en de omgeving op mysterieuze wijze te gloeien. Naast het vullen van je Pokémon Photodex, is het onderzoeken van het Illumina-fenomeen een van je taken in Lental.

Bekijk de trailer:

Bekijk de screenshots: