Startpagina » Evenementen » Release Pokémon TCG: Shining Fates

Release Pokémon TCG: Shining Fates

Datum: 19 februari 2021
Tags:

De volgende uitbreidingsset voor de Pokémon TCG is Shining Fates. Deze nieuwe set is gebaseerd op de eerdere set Hidden Fates uit 2019, en zal vanaf 19 februari 2021 in de winkels liggen.

Pokémon TCG: Shining Fates bevat onder andere:

  • Meer dan 100 Shiny Pokémon, waaronder:
    • 9 Shiny Pokémon V
    • 7 Shiny Pokémon VMAX
  • 3 Amazing Pokémon
  • Meer dan 30 Pokémon V en Pokémon VMAX

Vanaf 19 februari 2021 zullen verschillende collecties verkrijgbaar zijn. De Elite Trainer Box bevat 10 boosterpacks en een Eevee VMAX-promokaart. Daarnaast zijn drie Tins beschikbaar met 6 boosterpacks en een Eldegoss V-, Boltund V- of Cramorant V-promokaart. Verder is er een Pikachu V Collection met 4 boosterpacks en een normale + jumbo promokaart van Pikachu V. Ten slotte worden vier Mad Party Pin Collections uitgebracht in Bunnelby-, Dedenne, Galarian Mr. Rime en Polteageist-uitvoeringen; deze bevatten 3 boosterpacks plus een promokaart en speldje.

Vanaf 5 maart 2021 zullen nog enkele Shining Fates-producten in de verkoop gaan, namelijk Mini Tins met 2 boosterpacks en een metalen munt, en Premium Collections in Shiny Crobat en Shiny Dragapult-uitvoeringen. Deze laatste bevat 7 boosterpacks, een Pokémon V-promokaart een normale + jumbo Pokémon VMAX-promokaart, en een metalen munt.