Startpagina » Evenementen » Release Pokémon TCG: Sword & Shield – Evolving Skies

Release Pokémon TCG: Sword & Shield – Evolving Skies

Datum: 14 augustus 2021 t/m 27 augustus 2021
Tags:

Het is alweer tijd voor de volgende uitbreidingsset van de Pokémon TCG: Sword & Shield – Evolving Skies.

De set zal vanaf 14 augustus 2021 in de winkels liggen in de vorm van Build & Battle Boxes. Deze boxes bevatten 4 boosterpacks en een evolution pack met 23 belangrijke kaarten uit huidige en voorgaande sets, waaronder 1 van 4 alternate-art promokaarten. Vanaf 27 augustus 2021 zullen boosterpacks los verkrijgbaar zijn, evenals speciale collecties en twee Elite Trainer Boxes.

In Evolving Skies maakt het Dragon-type zijn terugkeer, nadat het een lange tijd niet meer gezien is in de TCG. Enkele van de Dragon-type Pokémon die voorkomen in de set zijn Duraludon VMAX en Rayquaza VMAX. Dragon-type Pokémon vereisen meerdere soorten energiekaarten, maar hun aanvallen zijn wel een stuk krachtiger dan normaal.

Ook draait deze set om de verschillende evoluties van Eevee. Iedere “Eeveelutie” heeft zowel een Pokémon V- en een Pokémon VMAX-kaart in deze set, waarbij sommigen ook een Battle Styles hebben. Enkele van de kaarten die in de set voorkomen zijn: Single Strike Flareon VMAX, Rapid Strike Vaporeon VMAX, Rapid Strike Sylveon VMAX en Single Strike Umbreon VMAX.

De set bevat in totaal:

  • 15 Pokémon VMAX
  • 18 Pokémon V en 33 full-art Pokémon V
  • 24 Trainer-kaarten en 5 full-art Supporter-kaarten
  • 1 nieuwe speciale Energy-kaart