Startpagina » Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen, allemaal! Het jaar 2019 zit er bijna op, dus dit is een mooie aangelegenheid om te zien wat er dit jaar allemaal is gebeurd.

Om het Chinees Nieuwjaar te vieren, kwamen The Pokémon Company en Pokémon GO-ontwikkelaar Niantic in februari met het nieuws dat een Shiny versie van Meltan tijdelijk te vangen was in Pokémon GO. De mensen die deze kans gemist hadden, hoefden gelukkig niet te treuren! In april maakte Niantic namelijk bekend dat er weer een moment kwam waarop deze Mythische Pokémon te vangen zou zijn. Ander belangrijk nieuws over Pokémon GO in 2019 was natuurlijk het verschijnen van Team GO Rocket en de mogelijkheid om het op te nemen tegen de leiders van dit team. Natuurlijk mogen we de komst van de vijfde generatie Pokémon natuurlijk ook niet vergeten!

Op 27 februari werden in een speciale aflevering van Nintendo Direct Pokémon Sword en Pokémon Shield geïntroduceerd door Tsunekazu Ishihara, baas van The Pokémon Company. Gedurende het jaar kregen we steeds meer te weten over deze nieuwe titels, zoals de onthulling van Dynamax en Wild Area, de bekendmaking van Galar-vormen, het tonen van het dorpje Wedgehurst en de verschijning van Gigantamax Pokémon! Omdat niet iedereen een Nintendo Switch heeft, besloot Nintendo om te komen met de Nintendo Switch Lite (en met speciale Sword & Shield-editie) om zo de release goed voor te bereiden.

Ander nieuws wat we niet mogen vergeten, waren het beschikbaar maken va de gratis app Pokémon TCG Card Dexde onthulling van de Squirtle, Ivysaur en Pokémon Trainer-amiibo, het verschijnen van Pokémon: Detective Pikachu in de bioscopen en de aankondiging van de mobiele game Pokémon Rumble Rush.

Namens het hele team willen wij al onze leden en bezoekers hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen, en natuurlijk zien we jullie allemaal graag terug in 2020!

Rob, Weblock, Prof. 9, PokémonTrainer en ShadowLoom

Deel dit bericht

Ontdek meer van Pokémon United

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder