Startpagina » Forum verbonden met de site

Forum verbonden met de site

Vanaf vandaag is het mogelijk om met je account van het forum in te loggen op de website. Hierdoor is het mogelijk om direct te reageren op nieuwsberichten zonder elke keer je naam en e-mailadres in te vullen. Daarnaast worden vanaf nu ieder nieuw account op het forum automatisch toegevoegd op de website en vice versa. Alle accounts die sinds vannacht al aanwezig waren op het forum heb ik zelf over gezet.

Als het goed is, ben je zowel op het forum als op de website ingelogd. Is dit niet het geval, dan moet je even uitloggen en opnieuw inloggen. Het wachtwoord op de site moet hetzelfde zijn als dat van het forum.

Om alles nog mooier te maken, worden nieuwsberichten die op de website geplaatst worden ook toegevoegd op het forum. Hiervoor hebben we een speciaal subforum onder Mededelingen aangemaakt. Wanneer je op een nieuwsbericht reageert – zowel op de site als op het forum – zal dit bericht ook op het andere platform verschijnen.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht