Aankondiging

Inklappen
Nog geen mededeling.

Pokémon United Song Contest #32: City Planning

Inklappen
Dit topic is gesloten.
X
X
Inklappen
Eerste Vorige Volgende Laatste
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Leeg alles
nieuwe posts

  Pokémon United Song Contest #32: City Planning  Lieve leden van Pokémon United, daar zijn we weer, hoor! Welkom bij de 32ste editie van het muziekspektakel "POKéMON UNITED SONG CONTEST". Allereerst wil ik de winnaar van de vorige editie, Shaman, bedanken voor zijn toestemming om me deze editie te laten hosten. Laten we nog even terugkijken op het winnende nummer van PUSC #31:
  Deze editie slaan we een wat andere richting in. Een niet te stoppen plaag van die VrEsElIjKe Tg'ErS heeft ons Pokémon United namelijk binnendgedrongen! Zelfs met E-boy hebben we echter niet genoeg gif om ze te verdringen. Daarom hebben de admins besloten te verhuizen en een heel nieuw PU te bouwen op een kaal stuk land gekocht van Rob's exorbitante salaris. Hij is echter veel te druk met zijn job, dus heeft hij aan mij gevraagd om het project te overzien. Het herbouwen van de metropool PU vraagt echter erg veel planning en tijd en ik heb daarom jullie hulp nodig! Samen bouwen we aan verschillende stadselementen om zo aan het einde een prachtig nieuwe stad te kunnen onthullen. Hoe de stad eruit komt te zien, laat ik aan jullie over! Iedereen geeft bij zijn aanmelding ook één stadselement op die hij of zij graag in de stad terug zou willen zien komen. Deze stadselementen worden dan willekeurig verdeeld onder de deelnemers. Om het nieuwe PU te vieren, zal ieder stadselement zijn eigen lied toegekend krijgen. Het lied dat je instuurt is dus afhankelijk van het stadselement dat je toegekend krijgt. Voor de regels betreffende het thema verwijs ik jullie naar het kopje speciale regels van deze editie.


  Gebruikelijke informatie en richtlijnen: als je hieraan meedoet hoef je nooit zelf iets in te zingen. De bedoeling van deze contests is om elkaars muzieksmaak beter te leren kennen. We kunnen zo ook zien welke muziekstijlen het meest geliefd zijn op PU. De format is eigenlijk een beetje zoals Eurovisie, maar de inhoud zelf beslissen jullie compleet zelf aangezien jullie zelf kiezen wat jullie inzenden natuurlijk. Het toernooi kan worden opgedeeld in 4 soorten stadia:

  FASEN VAN DE CONTEST:

  De aanmeldingstermijn: In deze termijn melden jullie je aan IN HET TOPIC door simpelweg te zeggen dat je mee wilt doen. Daarnaast vermeld je ook een uniek stadselement.

  De inzendingstermijn: Deze termijn vangt aan wanneer ik de stadselementen verdeeld heb. Daarna stuurt iedereen naar mij via PM een Youtube-link van een lied dat betrekking heeft op het element dat jou toegekend is. Dit is je inzending.

  De luister- en stemtermijn: Als de deadline is verlopen en de inzendingen binnen zijn post ik in dit topic de liedjes die jullie hebben ingestuurd. De bedoeling is dat jullie deze dan gaan beluisteren. Als jullie naar de liedjes geluisterd hebben moeten jullie naar mij jullie top 10 sturen. (Exclusief je eigen inzending uiteraard.)

  De bekendmaking van de stemmen: Als de luister- en stemtermijn is afgelopen en ik alle stemmen heb geteld, dan maak ik bekend wie op welke liedjes heeft gestemd. Zo komen we tot een winnaar en die mag eventueel (als diegene dat dus wilt) de volgende editie organiseren.  REGELS:
  Spoiler:
  - Om deel te nemen aan PUSC moet je je aanmelden in dit topic door in te stemmen met deelname én een stadselement te vermelden bij je aanmelding. Je komt dan in de deelnemerslijst te staan in de beginpost. Je stadselement komt te staan in de stadselementenlijst in de beginpost.

  - Een vaste limiet aan deelnemers wordt op voorhand door de organisator opgesteld. ('Geen limiet' kan dus ook.)

  - Als de aanmeldingstermijn is verlopen, verdeelt de host willekeurig de stadselementen over de deelnemers. Hierna stuurt iedere deelnemer een lied in via PM naar de host. Dit lied moet verwijzen naar het gekregen stadselement (tot op redelijke maten).

  - Je inzending mag geen lied zijn dat al eens heeft meegedaan in PUSC). Ook geen covers of samples van vorige inzendingen

  - Indien je een inzending wilt insturen die iemand anders diezelfde editie al heeft ingezonden, dan wordt jou gevraagd om je inzending te wijzigen.

  - Een artiest mag maximaal 1 keer voorkomen, de eerste die een bepaalde artiest instuurt, mag deze gebruiken.

  - Inzendingen mogen nooit door de deelnemer openbaar gemaakt worden voor alle inzendingen door de organisator zijn bekendgemaakt. Indien je dit toch doet, volgt er diskwalificatie. Dit geldt bij deze editie ook voor het stadselement dat jou is toegekend!

  - Pas na het tellen van de stemmen wordt bekendgemaakt hoeveel punten elke deelnemer aan elke inzending heeft gegeven. De stemming gebeurt altijd via PM. Je mag je stemmen nooit zelf bekendmaken.

  - Indien je het nalaat te stemmen, dan word je gediskwalificeerd. Je puntenaantal wordt herleid naar 0 en je staat dan automatisch op de laatste plaats. Indien je volgende editie weer niet stemt, dan mag je de volgende 3 edities niet meer deelnemen.

  - Enkel deelnemers kunnen hun stem uitbrengen. Op jezelf stemmen mag echter niet.

  - Bij een gelijkstand kijkt men naar het aantal deelnemers die punten hebben gegeven voor dat lied. Diegene met de meeste verkregen punten scoort hoger. Mocht het nog gelijk zijn, dan kijkt men naar het aantal 12'en, dan 10'en, enzovoort tot de gelijkstand uitgeklaard is.

  - De winnaar van een editie krijgt altijd de kans om de volgende editie te organiseren. Indien deze dit niet wilt, dan wordt in het topic besproken wie de volgende organisator wordt.

  - Een editie van PUSC moet minstens 1 maand duren. Dit is zo omdat iedereen dan tijd heeft om alle inzendingen te beluisteren en hun stem uit te brengen.

  - Bij twijfel heeft de organisator van de editie altijd gelijk.

  - De inzendingen van deze editie zijn anoniem!

  - Éen deelnemer per vast IP-adres!


  SPECIAL REGELS VAN DEZE EDITIE:
  Spoiler:
  - Je aanmelding kan deze editie niet via PM gebeuren! Je post in dit topic.

  - Als je je aanmeldt, noem je ook een nog niet eerder gekozen stadselement! Zonder stadselement is je aanmelding incompleet en dus niet geldig.

  - Stadselementen kunnen van alles zijn, zo lang het maar binnen redelijke maatstaven is (Het moet te plaatsen kunnen zijn in de context van een stad of dorp). Voorbeelden van stadselementen zijn: bakkerij, park, fabriek, politiebureau, haven, italiaans restaurant, hotel, rivier, kinderopvang, school, laboratorium, kerkhof, enz. Laat je creativiteit de vrije loop.

  -Elk stadselement moet uniek zijn. Alle genoemde stadselementen zullen in de beginpost verschijnen.

  - Je inzending zal moeten terugslaan op het aan jou toegekende stadselement. Dit betekent niet dat het letterlijke woord in de lyrics moeten voorkomen, maar een duidelijke link is wel nodig. Voor de bakkerij kan dit bijvoorbeeld een lied zijn waar de tekst "cherry pie" vaak herhaald wordt. De host zal beslissen of de link sterk genoeg is.

  - Aangezien iedereen een uniek stadselement toegekend krijgt, vertel je noch je inzending, noch het stadselement aan wie dan ook! Deze informatie zal het achterhalen van je inzending te makkelijk maken, en dat zou de anonimiteit van de inzendingen in gevaar brengen en blockvoten kunnen stimuleren.


  REGELS BETREFFENDE DEELNAME VAN DE HOST:
  Spoiler:
  - De host zal, voordat de stemronde voor de deelnemers begint, haar stemmen doorsturen naar PU-Bot om zo objectief mogelijk te blijven. Na de bekendmaking van de stemmen zullen de stemmen gepost worden door iemand van het moderatie-team om de resultaten te bevestigen. Deze methode zorgt ervoor dat de host niet kan kiezen wie er wint.


  LIJST VAN EERDER INGEZONDEN LIEDJES:
  Spoiler:
  PUSC #1:
  Men At Work – Down Under
  Queen – Don't Stop Me Now
  Lana Del Rey – Shades of Cool
  Lou Bega – Sweet Like Cola
  Laleh - Vĺrens Första Dag
  Aeralie Brighton - Unbroken
  Paradise Fears – Who We Were With
  All Time Low – Missing You
  Plasticines – Pas Avec Toi
  Maroon 5 – Love Somebody
  AC/DC – Anything Goes
  Smokie – Who The Fuck Is Alice?
  Luna (??) [f(x)] - Don't Cry For Me
  Björk – Jóga
  Jamie xx – Loud Places
  Simon & Garfunkel – Bridge Over Troubled Water
  Loreen – Paper Light Revisited
  Mozart Opera Rock – Le Bien Qui Fait Mal
  Tsurezurenaru Ayatsuri Mugenan - Tabimiti Yoiyoi Yumehanabi

  PUSC #2:
  Jason Paige - Pokémon Theme Song
  Chairlift - Amanaemonesia
  The Black Eyed Peas - Where Is The Love?
  Florence + The Machine - What Kind Of Man
  Kendji Girac - Color Gitano
  Meghan Trainor - Dear Future Husband
  Paradise Lunch - Guns & Roses
  Shakira - She Wolf
  Tame Impala - Elephant
  "Weird Al" Yankovic - Word Crimes
  30 Seconds To Mars - Kings And Queens
  Sahara Hotnights - Hot Night Crash
  KARA(??) - Cupid
  FKA twigs - Two Weeks
  Unheilig - Als Wär's Das Erste Mal
  Panic! At The Disco - There's A Good Reason These Tables Are Numbered, Honey, You Just Haven't Thought Of It Yet
  Wir 3 - Heyah Mama
  Bette Midler - Wind Beneath My Wings

  PUSC #3:
  Chief Emperor - Comptine d'Un Autre Éte
  Gwen Stefani - Hollaback Girl
  Christina Aguilera, Li'l Kim, Mya, P!nk - Lady Marmalade
  Jillette Johnson - Basset Hound
  Sachi Tainaka - Disillusion
  Elena ft. Danny Mazo - Seńor Loco
  Kay Tse - irreconcilable (????)
  Years & Years - Shine
  Fleetwood Mac - Rhiannon
  Anouk - Jerusalem
  =NeutraL= - ??????? ~ Nuclear Fusion
  Neiziro - ??????? (Yakumo's Desire)
  Rise Against - Satellite
  Sia - Fire Meets Gasoline
  Chicago - Hard To Say I'm Sorry
  Stonefield - Ruby Skies
  Editors - Papillon
  Fall Out Boy - Irresistible
  Normaal - Mamma Woar Is Mien Pils
  Efteling - Monsieur Cannibale

  PUSC #4:
  Eric Speed - Maniac
  Glee - Holding Out For A Hero
  Gary Jules - Mad World
  Blessed Unions Of Souls - Brother My Brother
  Joan Osborn - One Of Us
  Dick Dale - Miserlou
  Britney Spears - Toxic
  M83 ft. Susanne Sundfřr - Oblivion
  Mree - Simple & Clean
  Konomi Suzuki - This Game
  Rob Thomas - Little Wonders
  Thomas Newman - Dead Already
  Colin Hay - Overkill
  Hitomi Satou - Route 209 (Day)
  Airbourne - Live It Up
  The Handsome Family - Far From Any Road
  Hiroki Yumi - Ikari no Jyushin
  Rie Tanaka - Ningyo Hime
  Françoise Hardy - A Quoi Ça Sert
  Audrey Hepburn - Moon River

  PUSC #5:
  Wes - Alane
  Ricky Martin - Livin' La Vida Loca
  Gloria Estefan - Conga
  Khululiwe Sithole & Lebo M. - Lea Halalela
  Amy Macdonald - This Is The Life
  Bon Jovi - It's My Life
  T-ARA - So Crazy
  Lal - Yeni Hayat
  Zara Larsson - Lush Life
  Priscilla Chan - Thousands Of Songs
  Havana Brown - BaBing
  Rihanna - Lost In Paradise
  Buck-Tick - Dress
  Billy Talent - Chasing The Sun
  Anna Sedokova - Mezhdu Nami Kaif
  Eros Ramazzotti - Se Bastasse Una Canzone
  Heróis de Resistencia - Esse Outro Mundo
  Oscar & The Wolf - Joaquim
  Rammstein - Ich Will
  Zanger Rinus & Ronnie Ruysdael - Eet veel bananen

  PUSC #6:
  Aretha Franklin - I Say A Little Prayer
  The Supremes - You Can't Hurry Love
  Julie London - Sway
  The Jackson 5 - I Want You Back
  The Archies - Sugar Sugar
  Queen - Killer Queen
  The Mamas And The Papas - California Dreamin'
  The Monkees - I'm A Believer
  Chubby Checker - Let's Twist Again
  Marty Robbins - Big Iron
  The Animals - The House Of The Rising Sun
  Scott Joplin - The Entertainer
  he Beach Boys - God Only Knows
  The Beatles - I Am The Walrus
  Doris Day - Dream A Little Dream Of Me
  Jimmy Cliff - Many Rivers To Cross
  Anneke Grönloh - Rambat Itam Matanja Galak
  Sakakibara Ikue - Natsu no ojou san
  Led Zeppelin - Rock And Roll
  Lulu - The Man With The Golden Gun

  PUSC #7:
  ABBA - Happy New Year
  Janet Devlin - Happy Holidays
  Slade - Merry Christmas Everybody
  Bill van Dijk - God Rest Ye Merry Gentlemen
  Team Rocket - The Christmas Song
  Hitomi Shimatani - Perseus
  Vera Mann - Dat December Zal Komen
  Jona Lewie - Stop the Cavalry
  Ariana Grande - Santa Tell Me
  Mumford & Sons - Winter Winds
  Youp van ’t Hek - Flappie
  Girls' Generation (TTS) - Dear Santa
  John Popper & Eric Clapton - Christmas Without You
  Carly Rae Jepsen - Last Christmas
  John Lennon - Happy Xmas (War is Over)
  Kate Bush - Wuthering Heights
  TAM, A’ - ??????
  Elvis Presley, Martina McBride - Blue Christmas
  Britney Spears - My Only Wish (This Year)
  Niki & Gabi - All I Want For Christmas
  Mel & Kim - Rockin’ Around The Christmas Tree

  PUSC #8:
  Boston - More Than A Feeling
  OneRepublic - Counting Stars
  Giorgio Moroder - Tom's Diner (ft. Britney Spears)
  Richard Marx & Donna Lewis - At The Beginning
  The White Stripes - Seven Nation Army
  Toby Fox - Battle Against A True Hero
  Florrie - True Love
  Lena - Traffic Lights
  John Coltrane & Thelonious Monk - Ruby, My Dear
  Mis-Teeq - Scandalous
  Evanescence - Call Me When You're Sober
  Jain - Come
  DragonForce - Through The Fire And Flames
  Avicii - Waiting For Love
  Living Colour - Love Rears Its Ugly Head
  a-ha - Hunting High And Low
  Taeyeon - Rain
  Matteo Simoni - Marina
  Vance Joy - Georgia
  Kasalla - Pirate
  Gusttavo Lima - Balada
  Die Toten Hosen - Tage Wie Diese

  PUSC #9:
  Ludwig von Beethoven - 5th Symphony
  CHVRCHES - Clearest Blue
  Nina Nesbitt - Chewing Gum
  Toby Fox - Megalovania
  Rodriguez - Sugar Man
  Thomas Bergersen - Final Frontier
  Tycho - Spectre
  The Avalanches - Frontier Psychiatrist
  Judas Priest - Angel
  Agnes Obel - The Curse
  Andrew Bird - Capsized
  The Flaming Lips - Yoshimi Battles The Pink Robots Part 1
  Breaking Benjamin - Dance With The Devil
  Morrigan & NOC - ????????????????????
  Chisu - Ihana
  Ashley Tisdale - He Said She Said
  Wim Soutaer - Allemaal
  The National - Demons
  Hindi Zahra - Stand Up
  David Rolfe - Pokemon Advanced Battle Unbeatable
  Laure Shang - Love Changes Love
  Matt Powell - Talk
  Nadia Oh - N.A.D.I.A. O.H.
  DylanHaegens ft. De SRV Mannen - SUPERVET!
  AURORA – Conqueror

  PUSC #10:
  Destiny's Child – Survivor
  Lukas Graham – Mama Said
  Pierce the Veil – A Match Into Water
  µ's – LOVELESS WORLD
  Weird Al Yankovic - White and Nerdy
  John Hiatt - Have A Little Faith In Me
  Go Ichinose - Ghetsis Battle Music
  Broken Bells - Holding On For Life
  The Gaslight Anthem - Blue Dahlia
  Ariana Grande – Put Your Hearts Up
  The Eagles - Peaceful Easy Feeling
  The Nolans – In the Mood for Dancing
  Death Grips – Centuries of Damn
  LIZ – When I Rule the World
  JESSICA (???) (Feat. Fabolous) – FLY
  Yuna – Rescue
  Alan Walker – Faded
  Sweet – The Six Teens
  The Protomen - Light Up The Night
  First Aid Kit – Silver Lining
  Tales of the Forgotten – Ground Zero
  Leo Rojas – Celeste
  Laleh – Colors

  PUSC #11:
  The Underdog Project - Summer Jam
  No Doubt - Don’t Speak
  Toto - Africa
  Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)
  Celine Dion - My Heart Will Go On
  Elvis - Viva La Vegas
  Billy Crawford - Trackin’
  T-Spoon - Sex On The Beach
  Pussycat Dolls - Jai Ho
  Eminem - My Name Is
  Fergie - Fergalicious
  Owl City - Fireflies
  Sarah Connor - From Sarah with Love
  Junichi Masuda - Pokémon Red & Blue opening theme
  The All-American Rejects - Gives You Hell
  Jordin Sparks & Chris Brown - No Air
  Walter de Donder - De Kabouterdans
  Samson & Gert - Samsonrock
  Natasha Bedingfield - Soulmate
  Vengaboys - to Brazil
  Tarkan - Kiss Kiss
  Selena Gomez - Round & Round
  The Kinks - Lola

  PUSC #12:
  Michael Jackson - Smooth Criminal
  Lana Del Rey - Born To Die
  Lady Gaga - Paparazzi
  Spandau Ballet - Gold
  Mariah Carey - Hero
  Wiktoria - Save Me
  Michel Fugain - Une Belle Histoire
  AC/DC - Let There Be Rock
  Amy Winehouse - Back To Black
  Florence and the Machine - Take Care
  Uchida Aya - Afraid
  BLACKPINK - ???(BOOMBAYAH)
  Coldplay - Major Minus
  Sweet - No You Don't
  Sistar - I like that
  Eminem ft. Dido - Stan
  Panic! At The Disco - Nine In The Afternoon
  Il Divo - The Power of Love
  Henriette & Merna - Go Tell It On The Mountain
  The National - Peggy-O
  Patrick Bruel - J'te l'dis quand meme
  Katy Perry - Roar

  PUSC #13:
  Vienna Teng - White Light
  ALIDA – Feathers
  Bryce – Burning Out
  Tex Williams – The Night Miss Ann’s Hotel For Single Girls Burned Down
  REMMI – Awake, Asleep
  Tom Petty & The Heartbreakers – Rhino Skin
  Hadewych Minis – Black Dog
  BRYDE – Wait
  ???? – The 3rd Impact
  The Sweet – Sweet F.A.
  Shinji Hoesoe – Recollection
  Sunflower Bean – Come On
  These United Stated – Honor Amongst Thieves
  Sherman Chung – He’s Not You
  dbu – Pure Furies – Whereabouts of the Heart
  Sir Yes Sir – Smiling
  Patricia Paay – Tomorrow
  Have A Nice Life – Deep, Deep
  Burgerd + Zita – Soet en Suur
  Mr. Oizo – Sea Horses
  The Overslept – Golden
  Justin Johnson – Porch Swing Slidin’
  Gumball Machine - Pu$$y Market

  PUSC #14:
  Queen - Bohemian Rhapsody
  Daft Punk ft. Pharrell Williams - Get Lucky
  B.B. King - Why I Sing The Blues Instrumental
  Kenny Loggins - Danger Zone
  Star Wars - The Imperial March
  The Black Eyed Peas - Pump It
  Kelis - Milkshake
  Paradisio - Bailando
  Nelly Furtado - I'm Like A Bird
  Pentatonix - Hallelujah
  Lange Frans & Baas B - 22 Baco
  Valensia - Gaia
  Wende Snijders - Laat me
  D - Snow White
  Alexandra Stan - I Did It, Mama!
  Modest Mouse - The Cold Part
  Florence + The Machine - Spectrum
  Mariah Carey - Santa Claus is Coming to Town

  PUSC #15:
  Backstreet Boys - I Want It That Way
  Cascada - Everytime We Touch
  Tenacious D - Tribute
  Pussycat Dolls - Buttons (ft. Snoop Dogg)
  Smash Mouth - All Star
  Elton John & Tim Rice - Hakuna Matata
  Anna Maria Zimmermann - Nur noch 1x schlafen
  Idina Menzel - Let It Go
  All Saints - Pure Shores
  Danny De Munk - Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen
  Marc Reift - It's A Small World
  Mud - Tiger Feet
  LMFAO - Sexy and I Know It
  Toni Basil - Mickey
  De Jeugd Van Tegenwoord & Katja - Ho Ho Ho
  Regi ft. Scala - I Fail
  Elaiza - Is It Right
  High School Musical Cast - Fabulous
  Ken Ashcorp - Touch Fluffy Tail
  De Boswachters - Het Bananenlied
  Kevin Gates - 2 Phones

  PUSC #16:
  Rio Hamamoto - Gerudo Valley - Super Smash Bros. 3DS
  John Williams - 01. Prologue
  Yiruma - River Flows In You
  Harold Faltermeyer - Axel F
  Hans Zimmer – You’re So Cool (uit True Romance)
  Joe Hisaishi - Howl's Moving Castle
  Bert Kaempfert – Afrikaan Beat
  Tetris - Korobeiniki (Theme A)
  Toby Fox - Hopes and Dreams
  Suxishvilebi - Georgia (Tavisuflebis Daumarcxbeli Energia)
  Shadowloom: Demetori - ????????? ~ Dawn of the Dead
  williewortel: Hot Butter – Popcorn
  Hibike! Euphonium OST - Wind of Provence
  Jon Hopkins - Light Through The Veins
  Wolfgang Gartner - Illmerica
  Vince DiCola – Training Montage (Rocky IV)
  Yngwie Malmsteen - Arpeggios From Hell
  Ritualz – Isis
  Orianthi - Highly Strung
  Celestial Harmonic - The Fall
  NuMeditationMusic – Open Third Eye Chakra etc.

  PUSC #17:
  Avril Lavigne - Sk8er Boi
  t.A.T.u. - All The Things She Said
  Michael Jackson - Billie Jean
  Rick Astley - Never Gonna Give You Up
  Radical Face - Welcome Home
  Arctic Monkeys - Brianstorm
  Darude - Sandstorm
  Fletcher - War Paint
  MIIA - Dynasty
  Shakira - Ojos Así
  Tales of the Forgotten ft. Jane Decker - Believe
  Sabrina Carpenter - On Purpose
  Shura - Just Once
  Sex Pistols - God Save The Queen
  Suzi Quatro - Devil Gate Drive
  Les Choristes - Caresse Sur l'Océan
  Reef - Good Feeling
  Milli Vanilli - Girl You Know It's True
  Jamilla Baidou - Buik Gaat Grom
  Jacob Sartorius - Hit or Miss
  Kehlani - Keep On

  PUSC #18:
  Let’s Eat Grandma – Eat Shiitake Mushrooms
  ?? (Yuy) - Destiny-??-
  K.A.R.D – Don’t Recall
  Feint - Laurence (VIP)
  ACCEPT - Teutonic Terror
  Nanne Grönvall - Hĺll om mig
  Röyksopp ft. Susanne Sundfřr - Never Ever
  The Beatles - Hey Jude
  Radiohead - Burn the Witch
  Lykke Li - No Rest For The Wicked
  Daniela Andreda - Sound
  Erasure - Always
  Samantha Jade - Sweet Talk
  Vangelis - Chariots of Fire
  The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This
  Matia Bazar - Ti Sento
  That Poppy - Money
  Christopher Tin - Sogno di Volare
  Volbeat - Lola Montez
  Marc Cohn - Walking In Memphis
  Blondie - Maria
  Lana Del Rey - Once Upon A Dream
  Earth, Wind & Fire – Let’s Groove

  PUSC #19:
  37467524 - A Pair of Divine Beasts
  Immortal Song 2 Chen & Baekhyun - Really I Didn’t Know
  Macy Kate - No
  Jose Gonzalez - Heartbeats
  Bowling For Soup - Breakaway
  Sing Me To Sleep - Romy Wave
  Miranda Cosgrove - About You Now
  Animenz - Unravel
  Deep Purple - Hush
  Britney Spears - My Prerogative
  Sofia Karlberg - Crazy In Love
  DJ Ötzi - Hey Baby
  Josef Salvat - Diamonds
  a-ha - Crying In The Rain
  Gun's N' Roses - Knockin On Heavens Door
  Belle Perez - Hijo de la luna
  Sister Cristina - Like A Virgin
  The Pussycat Dolls ft. Busta Rhymes - Don’t Cha
  Whitney Houston - I Will Always Love You
  Johnny Cash - Hurt
  Manfred Mann's Earth Band - Blinded by the Light

  PUSC #20:
  Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart
  Sugababes - Push the Button
  KoikinGO - The Magikarp Song
  Lana del Rey - Off to the Races
  Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home
  The Smiths - Bigmouth Strikes Again
  Hans Zimmer - Lost but Won
  The National - About Today
  Lisa, Amy & Shelley - Fout Ventje
  Miley Cyrus - Malibu
  Elvis Presley - Jailhouse Rock
  Queen - Another One Bites the Dust
  Keane - Crystal Ball
  Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now
  Family of the Year - Hero
  Live - Dolphin's Cry
  Eddie Redmayne - Empty Chairs at Empty Tables
  Clean Bandit ft. Louisa Johnson - Tears
  Katy B - Crying for no Reason
  Alice Cooper - Poison
  Guilty Kiss - Kowareyasuki
  Dire Straits - Your Latest Trick

  PUSC #21:
  a-ha - Take On Me
  Mr. Mister - Broken Wings
  Journey - Don't Stop Believin'
  Ed Sheeran - I See Fire
  Michael Jackson - Thriller
  Gorillaz - DARE
  Rachel Platten - Stand By You
  DMX - X Gon' Give It To Ya
  The Rolling Stones - Paint it, Black
  Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - Despacito
  The Cranberries - Zombie
  Lorde - Green Light
  Halsey - Colors
  Linkin Park - In The End
  TLC - No Scrubs
  The Weeknd - The Hills
  Nelly Furtado - Say It Right
  Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely
  Natalie Imbruglia - Torn
  The Living Tombstone - Die In A Fire
  Kylie Minouge - Can't Get You Out Of My Head
  BABYMETAL - KARATE
  The Beatles - Don't Let Me Down

  PUSC #22:
  Scorpions - Wind of Change
  Tine Turner - Private Dancer
  O-zone - Dragostea Din Tei
  Yoko Takahashi - A cruel Angel's Thesis
  Sarah Raini - Comme Toi
  Aqua - Barbie Girl
  AC/DC - Highway to Hell
  Boudewijn de Groot - Welterusten Meneer de President
  Lupa - ?????
  Maria Callas - Habanera
  Battle Beast - Dancing with the Beast
  Krewella - Be There
  Sevdaliza - Bluecid
  Potap en Nastya - Crazy Spring
  The sugercubes - Hit
  Sum41 - In too Deep
  II Volo - Grande Amore
  Anne Etchegoyen & Le Choeur Aizkoa - Hegoak
  Eurielle - City of the Dead
  Cashmere cat ft. Mo & Sophie - 9 (After Choachella)
  Demet Ahalin - Ah Ulan Sevda
  Kent - Sjukhus
  Juan Gabriel - Te Sigo Amando
  Die Antwoord - Pitbull Terrier

  PUSC #23:
  Beatrice Egli – Fliegen
  Saturday Night Fever | Bee Gees - Night Fever
  El Tango De Roxanne- Moulin Rouge
  IRON MAIDEN - Hallowed Be Thy Name
  Paul Simon - You Can Call Me Al
  The Trammps - Disco Inferno
  MAIMUNA - QUEEN of AFRICA
  I'm Dreaming of Home (Hymne des Fraternises) - Joyeaux Noel soundtrack
  David Hasselhoff - True Survivor
  Famous Last Words - To Play Hide And Seek With Jealousy
  Whitney Houston - One Moment In Time
  MONDO GROSSO / ?????
  The Ting Tings - That's Not My Name
  Alcazar - Crying At The Discoteque
  M.I.A. - Paper Planes
  The Doors - Roadhouse Blues
  ODESZA – Boy
  Bob Marley - Could You Be Loved
  Pirates Of The Caribbean (Complete Score) - Jack's Escape
  Charli XCX – Boys
  Vanessa Paradis & -M- La seine
  Coolio - Gangsta's Paradise feat. L.V.
  Lionel Richie - All Night Long
  Djamila - Brickwall

  PUSC #24:
  Shania Twain - You're Still The One
  Ed Sheeran - Shape Of You
  ABBA - Lay All Your Love On Me
  Lauv - I Like Me Better
  All Time Low - Remembering Sunday
  K3 - Liefde is overal
  Gryffin - Love In Ruins ft. Sinead Harnett
  Counting Crows - Accidentally in Love
  Suzi Quatro - If You Can't Give Me Love
  Disney - A Whole New World
  Dead Man's Bones - My Body's A Zombie For You
  Justin Timberlake - Summer Love
  BLŘF - Alles is liefde
  Sportfreunde Stiller - Das Geschenk
  Roxette - It Must Have Been Love
  Coldplay - Green Eyes
  Emma Bunton - Maybe
  Samson & Gert - Ik ben verliefd
  Kane - Rain Down On Me
  The Beatles - All you need is love
  Jordy van Loon - Verliefdheid
  Lana Del Rey - Love
  Elvis Presley - I Want You I Need You I Love You
  Huey Lewis and The News - The Power of Love
  Billy Joel - Uptown Girl

  PUSC #25:
  Acda en De Munnik - Het Regent Zonnestralen
  Ann Christy - Dag Vreemde Man
  Blof - Dansen Aan Zee
  Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder - Dokter Bernhard
  Boudewijn de Groot - Er Komen Andere Tijden
  Clouseau - Vonken en Vuur
  Fluitsman & Van Tijn - 15 Miljoen Mensen
  Guus Meeuwis & Vagant - Het Is Een Nacht
  Herman van Veen - Petter Pieter Pater
  Het Goede Doel - België
  IOS - Meer Van Jou
  Joost - Bitches
  Lamme Frans - Wakker Met Een Biertje!
  MC Martin - Het Leven
  O'G3NE - Het Is Over
  Shin Chan Intro
  Simon - Vakkevuller
  The Amazing Stroopwafels - Oude Maasweg
  Thor! - Een Tocht Door Het Donker
  Veldhuis & Kemper - Ik Wou Dat Ik Jou Was

  PUSC #26:
  Swedish House Mafia - Don't You Worry Child
  Grimes - Butterfly
  The Turtles - Happy Together
  Pharrel Williams - Happy
  The Kinks - Till The End Of The Day
  The Romantics - What I Like About You
  A Fine Frenzy - Lifesize
  Sia - Move Your Body
  Y. Chang - Flyers
  Dexys Midnight Runners - Come on Eileen
  Tori Kelly - Don't You Worry 'Bout A Thing
  Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
  Belinda Carlisle - Heaven Is a Place On Earth
  Camila Cabello - Havana
  Destiny Chukunyere - Not My Soul
  Drake Bell - I Found A Way
  Geordie - Rockin' With The Boys Tonight
  Katy Perry - Chained to the Rythm
  Joe Hisaishi - Tonari no Totoro

  PUSC #27:
  Kelzang Wangmo - A la la ngi sem
  DADARAY - WOMAN WOMAN
  Agam - Searching For Heavens
  Aimer - Brave Shine
  Maria - Heartbeat
  Subin - Circle's Dream
  Chemistry - Period
  Kesh You - Rizamin
  The Flowers - Strawberry Statement
  Kara - Mamma Mia
  Radwimps - Sparkle
  LOONA - Heart Attack

  PUSC #28:
  Dschinghis Khan - Dschinghis Khan
  Phil Collins - Against All Odds
  Fleetwood Mac - Don't Stop
  Dua Lipa - Be The One
  Marina and the Diamonds - Blue
  Duran Duran - Ordinary World
  Lily Allen - Somewhere Only We Know
  Paul Engemann - Push It To The Limit (Scarface)
  Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix
  Mekado - Wir Geben 'ne Party
  Enrique Iglesias - Do You Know?
  Zella Day - Sweet Ophelia
  Stevie Wonder - I Wish
  Alicia Keys - Fallin'
  Powerwolf - Raise Your Fist, Evangelist (live)
  SZA - The Weekend
  De Jeugd van Tegenwoordig - Benden
  Eyelid Kid - On Your Mind
  Léonie Sazias - Ik ben niet bang

  PUSC #29:
  The Corrs - Breathless
  Lady Gaga - Bad Romance
  Vanessa Carlton - Thousand Miles
  Kelly Clarkson - Breakaway
  Enya - Only Time
  Anastacia - Left Outside Alone
  Shania Twain - I'm Gonna Get You Good
  Red Hot Chili Peppers - Dani California
  Jody Bernal - Que Si Que No
  Gorillaz - Clint Eastwood
  Steve Conte - Stray
  50 Cent - In Da Club
  David Guetta ft. Kid Cudi - Memories

  PUSC #30:
  Eagles - Hotel California
  Pamela – Istanbul
  M83 - Midnight City
  Sara Bareilles - Love Song
  Gorillaz ft. George Benson – Humility
  Big Brovaz - Nu Flow
  Russkaja – Energia
  Sting – Fragile
  Margaret Berger - I Feed You My Love
  Living Colour - Cult of Personality
  The Weeknd ft. Kendrick Lamar - Pray For Me
  Liam Payne & Rita Ora - For You
  Steps - Scared of the Dark
  Europe - The Final Countdown
  Robert Tepper - No Easy Way Out
  Kacey Musgraves - Merry go Round
  Casper – Hinterland
  Lost Frequencies & Netsky - Here With You
  Alannah Myles - Black Velvet
  Gareth Gates - Anyone Of Us
  Amy Macdonald - Mr. Rock & Roll

  Laura Pausini - La Solitudine
  Eurythmics - Sweet Dreams (Are Made of This)
  Nicki Minaj - Anaconda
  Eivřr - Verd min
  Robert Tepper - No Easy Way Out
  Christina Aguilera - Your Body
  Dong Zhen - Carved Cages
  M2M - Don't Say You Love Me
  George Michael - Careless Whisper
  Kacey Musgraves - Merry go Round
  Jorja Smith ft. Stormzy - Let Me Down
  Casper - Hinterland
  Angčle - La Loi de Murphy
  INFERNAL - From Paris to Berlin
  Sonus - Stuck in The Middle
  Sigrid - Plot Twist
  Lost Frequencies & Netsky - Here With You
  Cory Lee - Shot to My Heart (Soul Seekerz Remix)


  PUSC #31:
  Mathilde Santing - Inspiratie
  Rupaul - A Little Bit of Love
  Death Note - Near's Theme
  Bass Chaserz - Big Dick
  Lea Paci - Adolescente Pirate
  CYN - Believer
  R. Kelly - I Believe I Can Fly
  Audio Slave - Be Yourself
  Berliner Philharmoniker, Gustavo Dudamel - Also sprach Zarathustra
  Hot Sundae - Go For It!
  Berlin - Take My Breath Away
  Bebe Rexha - I'm A Mess
  Coldplay - A L I E N S
  Van Halen - You Really Got Me
  Zac Efron - Bet On It
  Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche

  SCHEMA (DE DATA STAAN OPEN VOOR VERANDERING NAAR EEN LATER TIJDSTIP):

  AANMELDINGSDEADLINE IS DONDERDAG 23 AUGUSTUS 23:59.
  DEADLINE VAN HET INZENDEN VAN HET LIED IS DONDERDAG 30 AUGUSTUS 23:59
  DE VOORLOPIGE LISTENING PARTY ZAL PLAATSVINDEN OP VRIJDAG 31 AUGUSTUS (DIT KAN VERANDEREN)
  ZODRA DE INZENDINGEN IN HET TOPIC GEPOST ZIJN, ZAL DE STEMRONDE VAN +2 WEKEN BEGINNEN.

  ALS JE IETS NIET SNAPT, VRAAG HET DAN ALSJEBLIEFT IN DIT TOPIC.

  DEELNEMERS (15/xx):
  -Black Ice
  -Blanche
  -Brent
  ​​​​​​-Chardo
  -Dani
  -E-boy
  -Empo
  -Evangeline
  -HELMA
  -Kitsune
  -Lyra
  -PokémonTrainer
  ​​​​​​-ShadowLoom
  -Shaman
  -Tuck
  ​​​​​-Vernon
  -Zinegirl

  STADSELEMENT:
  -Aziatische supermarkt
  -Bioscoop
  -Concerthal
  -Conventiecentrum
  -Dierentuin
  -Gemeentehuis
  -Karaokebar
  -Kerk
  -Museum
  -Snelweg
  -Sportschool
  -Steegje
  -Stripclub
  -Treinstation
  -Universiteit
  -Voetbalstadion
  -Wolkenkrabber
  Laatst gewijzigd door Evangeline; 24-08-2018, 08:29.
  Lyra, Shaman en 3 anderen vinden dit leuk.

  Oorspronkelijk gepost door Brent
  Eva is mijn queen

  #2
  Ik doe mee.

  Het stadselement wat ik toevoeg is: Havengebiedt.
  Tuck, E-boy en Evangeline vinden dit leuk.
  Something dark lures in my eyes, and you don't wanna find out.

  Opmerking


   #3
   ik doe wel mee ik verzin later wel een stadsdeel
   Evangeline vindt dit leuk.

   ​Met dank aan Ella Elle L'a voor de sig!
   Deze tekst gaat niet weg voordat CotP beta uit is.

   Opmerking


    #4
    Ik doe mee en ik wil graag een treinstation.
    Evangeline vindt dit leuk.

    Opmerking


     #5
     Leuk bedacht! Mijn stadsdeel is een wolkenkrabber.
     Evangeline vindt dit leuk.

     Oorspronkelijk gepost door HELMA
     The most iritating people of Sinnoh
     -Staraptor
     -E-Boy

     Opmerking


      #6
      Ik doe mee en het hoort natuurlijk dat elke metropool een Aziatische supermarkt heeft!
      Evangeline vindt dit leuk.

      Opmerking


       #7
       Ik doe mee en mijn stadsdeel is een concerthal.
       Evangeline vindt dit leuk.

       Opmerking


        #8
        Oorspronkelijk gepost door HELMA Bekijk post
        Ik doe mee en het hoort natuurlijk dat elke metropool een Aziatische supermarkt heeft!
        Dan hoop ik voor jou dat het geen Lidl of Aldi wordt, want dan wordt het wel heel erg saai en stil

        Overigens doe ik ook mee. Ik draag een concerthal aan

        EDIT: Terwijl ik dit type was Zinegirl me net te snel af met de concerthal, dus dan vul maar een voetbalstadion in

        EDIT 2: Is een inschrijvingstermijn van bijna twee weken niet erg lang, aangezien we daarna ook nog een week met onze toegewezen bouwplannen op zak een nummer moeten zoeken
        Laatst gewijzigd door Empo; 12-08-2018, 20:13.
        Evangeline vindt dit leuk.

        Opmerking


        • Zinegirl
         Zinegirl merkte op
         Opmerking bewerken
         je had ook platenwinkel kunnen zeggen

        #9
        Oorspronkelijk gepost door Empo Bekijk post

        Dan hoop ik voor jou dat het geen Lidl of Aldi wordt, want dan wordt het wel heel erg saai en stil

        EDIT 2: Is een inschrijvingstermijn van bijna twee weken niet erg lang, aangezien we daarna ook nog een week met onze toegewezen bouwplannen op zak een nummer moeten zoeken
        Dit ben ik vergeten te melden maar MERKNAMEN ZIJN VERBODEN. Denk dus idd aan Aldi, Lidl, McDonals, Zara enz. enz.

        Het topic staat er al een week eerder dan de meeste PUSC's, dus eigenlijk is de inschrijftermijn redelijk hetzelfde. De termijn is ook langer vanwege de twee componenten van het aanmelden, en daarna de verdeling van de stadsdelen. Hiervoor trek ik liever meer tijd voor uit zodat iedereen genoeg tijd heeft voor beide.

        Oorspronkelijk gepost door Brent
        Eva is mijn queen

        Opmerking


        • ShadowLoom
         ShadowLoom merkte op
         Opmerking bewerken
         En het is vakantieseizoen

        #10
        Ik doe graag mee en zie graag een universiteit in deze regenboogstad.
        Oorspronkelijk gepost door Igneel
        Verwarming zaaien is niet egt gunstig voor de taarten dus ik stem voor nu op blanche
        Oorspronkelijk gepost door Blanche
        Mijn favoriete gym was toch wel die van Volkner. En als ik het mag zeggen, wat een lekkere bink was dat.

        Opmerking


        • Blanche
         Blanche merkte op
         Opmerking bewerken
         Gaypride

        #11
        Ah schoon, ik doe bij deze mee, en wil graag bijdragen aan een Kerk
        ~Back to square one~

        Opmerking


         #12
         Ah wat een leuk thema! Zeker voor een toekomstig stedenbouwkundige en ruimtelijk planner zoals ik!

         Moet het een fysiek element zijn of zijn concepten zoals gentrificatie (speciaal voor jou Tuck) of sociale segregatie ook gewenst?! Helemaal hyped voor dit thema hoor
         Oorspronkelijk gepost door Kamerplant
         Filosofie is het most requested second degree van werkgevers hoor

         Opmerking


         • Evangeline
          Evangeline merkte op
          Opmerking bewerken
          Dankjewel! We houden het bij fysieke elementen om het concreet te houden.

         #13


         Ik doe mee! Bij dezen offer ik graag Robs longen op om de snelweg mee aan te leggen.

         Opmerking


          #14
          Ik zie hier wel een plek voor een karaokebar.

          ​Met dank aan Ella Elle L'a voor de sig!
          Deze tekst gaat niet weg voordat CotP beta uit is.

          Opmerking


           #15
           Bioscoop

           Opmerking

           Bulbasaur,http://pokedex.nl/bulbasaur/ Ivysaur,http://pokedex.nl/ivysaur/ Venusaur,http://pokedex.nl/venusaur/ Mega Venusaur,http://pokedex.nl/mega-venusaur/ Charmander,http://pokedex.nl/charmander/ Charmeleon,http://pokedex.nl/charmeleon/ Charizard,http://pokedex.nl/charizard/ Mega Charizard X,http://pokedex.nl/mega-charizard-x/ Mega Charizard Y,http://pokedex.nl/mega-charizard-y/ Squirtle,http://pokedex.nl/squirtle/ Wartortle,http://pokedex.nl/wartortle/ Blastoise,http://pokedex.nl/blastoise/ Mega Blastoise,http://pokedex.nl/mega-blastoise/ Caterpie,http://pokedex.nl/caterpie/ Metapod,http://pokedex.nl/metapod/ Butterfree,http://pokedex.nl/butterfree/ Weedle,http://pokedex.nl/weedle/ Kakuna,http://pokedex.nl/kakuna/ Beedrill,http://pokedex.nl/beedrill/ Mega Beedrill,http://pokedex.nl/mega-beedrill/ Pidgey,http://pokedex.nl/pidgey/ Pidgeotto,http://pokedex.nl/pidgeotto/ Pidgeot,http://pokedex.nl/pidgeot/ Mega Pidgeot,http://pokedex.nl/mega-pidgeot/ Rattata,http://pokedex.nl/rattata/ Alolan Rattata,http://pokedex.nl/alolan-rattata/ Raticate,http://pokedex.nl/raticate/ Alolan Raticate,http://pokedex.nl/alolan-raticate/ Spearow,http://pokedex.nl/spearow/ Fearow,http://pokedex.nl/fearow/ Ekans,http://pokedex.nl/ekans/ Arbok,http://pokedex.nl/arbok/ Pikachu,http://pokedex.nl/pikachu/ Raichu,http://pokedex.nl/raichu/ Alolan Raichu,http://pokedex.nl/alolan-raichu/ Sandshrew,http://pokedex.nl/sandshrew/ Alolan Sandshrew,http://pokedex.nl/alolan-sandshrew/ Sandslash,http://pokedex.nl/sandslash/ Alolan Sandslash,http://pokedex.nl/alolan-sandslash/ Nidoran♀,http://pokedex.nl/nidoran-f/ Nidorina,http://pokedex.nl/nidorina/ Nidoqueen,http://pokedex.nl/nidoqueen/ Nidoran♂,http://pokedex.nl/nidoran-m/ Nidorino,http://pokedex.nl/nidorinp/ Nidoking,http://pokedex.nl/nidoking/ Clefairy,http://pokedex.nl/clefairy/ Clefable,http://pokedex.nl/clefable/ Vulpix,http://pokedex.nl/vulpix/ Alolan Vulpix,http://pokedex.nl/alolan-vulpix/ Ninetales,http://pokedex.nl/ninetales/ Alolan Ninetales,http://pokedex.nl/alolan-ninetales/ Jigglypuff,http://pokedex.nl/jigglypuff/ Wigglytuff,http://pokedex.nl/wigglytuff/ Zubat,http://pokedex.nl/zubat/ Golbat,http://pokedex.nl/golbat/ Oddish,http://pokedex.nl/oddish/ Gloom,http://pokedex.nl/gloom/ Vileplume,http://pokedex.nl/vileplume/ Paras,http://pokedex.nl/paras/ Parasect,http://pokedex.nl/parasect/ Venonat,http://pokedex.nl/venonat/ Venomoth,http://pokedex.nl/venomoth/ Diglett,http://pokedex.nl/diglett/ Alolan Diglett,http://pokedex.nl/alolan-diglett/ Dugtrio,http://pokedex.nl/dugtrio/ Alolan Dugtrio,http://pokedex.nl/alolan-dugtrio/ Meowth,http://pokedex.nl/meowth/ Alolan Meowth,http://pokedex.nl/alolan-meowth/ Persian,http://pokedex.nl/persian/ Alolan Persian,http://pokedex.nl/alolan-persian/ Psyduck,http://pokedex.nl/psyduck/ Golduck,http://pokedex.nl/golduck/ Mankey,http://pokedex.nl/mankey/ Primeape,http://pokedex.nl/primeape/ Growlithe,http://pokedex.nl/growlithe/ Arcanine,http://pokedex.nl/arcanine/ Poliwag,http://pokedex.nl/poliwag/ Poliwhirl,http://pokedex.nl/poliwhirl/ Poliwrath,http://pokedex.nl/poliwrath/ Abra,http://pokedex.nl/abra/ Kadabra,http://pokedex.nl/kadabra/ Alakazam,http://pokedex.nl/alakazam/ Mega Alakazam,http://pokedex.nl/mega-alakazam/ Machop,http://pokedex.nl/machop/ Machoke,http://pokedex.nl/machoke/ Machamp,http://pokedex.nl/machamp/ Bellsprout,http://pokedex.nl/bellsprout/ Weepinbell,http://pokedex.nl/weepinbell/ Victreebel,http://pokedex.nl/victreebel/ Tentacool,http://pokedex.nl/tentacool/ Tentacruel,http://pokedex.nl/tentacruel/ Geodude,http://pokedex.nl/geodude/ Alolan Geodude,http://pokedex.nl/alolan-geodude/ Graveler,http://pokedex.nl/graveler/ Alolan Graveler,http://pokedex.nl/alolan-graveler/ Golem,http://pokedex.nl/golem/ Alolan Golem,http://pokedex.nl/alolan-golem/ Ponyta,http://pokedex.nl/ponyta/ Rapidash,http://pokedex.nl/rapidash/ Slowpoke,http://pokedex.nl/slowpoke/ Slowbro,http://pokedex.nl/slowbro/ Mega Slowbro,http://pokedex.nl/mega-slowbro/ Magnemite,http://pokedex.nl/magnemite/ Magneton,http://pokedex.nl/magneton/ Farfetch'd,http://pokedex.nl/farfetchd/ Doduo,http://pokedex.nl/doduo/ Dodrio,http://pokedex.nl/dodrio/ Seel,http://pokedex.nl/seel/ Dewgong,http://pokedex.nl/dewgong/ Grimer,http://pokedex.nl/grimer/ Alolan Grimer,http://pokedex.nl/alolan-grimer/ Muk,http://pokedex.nl/muk/ Alolan Muk,http://pokedex.nl/alolan-muk/ Shellder,http://pokedex.nl/shellder/ Cloyster,http://pokedex.nl/cloyster/ Gastly,http://pokedex.nl/gastly/ Haunter,http://pokedex.nl/haunter/ Gengar,http://pokedex.nl/gengar/ Mega Gengar,http://pokedex.nl/mega-gengar/ Onix,http://pokedex.nl/onix/ Drowzee,http://pokedex.nl/drowzee/ Hypno,http://pokedex.nl/hypno/ Krabby,http://pokedex.nl/krabby/ Kingler,http://pokedex.nl/kingler/ Voltorb,http://pokedex.nl/voltorb/ Electrode,http://pokedex.nl/electrode/ Exeggcute,http://pokedex.nl/exeggcute/ Exeggutor,http://pokedex.nl/exeggutor/ Alolan Exeggutor,http://pokedex.nl/alolan-exeggutor/ Cubone,http://pokedex.nl/cubone/ Marowak,http://pokedex.nl/marowak/ Alolan Marowak,http://pokedex.nl/alolan-marowak/ Hitmonlee,http://pokedex.nl/hitmonlee/ Hitmonchan,http://pokedex.nl/hitmonchan/ Lickitung,http://pokedex.nl/lickitung/ Koffing,http://pokedex.nl/koffing/ Weezing,http://pokedex.nl/weezing/ Rhyhorn,http://pokedex.nl/rhyhorn/ Rhydon,http://pokedex.nl/rhydon/ Chansey,http://pokedex.nl/chansey/ Tangela,http://pokedex.nl/tangela/ Kangaskhan,http://pokedex.nl/kangaskhan/ Mega Kangaskhan,http://pokedex.nl/mega-kangaskhan/ Horsea,http://pokedex.nl/horsea/ Seadra,http://pokedex.nl/seadra/ Goldeen,http://pokedex.nl/goldeen/ Seaking,http://pokedex.nl/seaking/ Staryu,http://pokedex.nl/staryu/ Starmie,http://pokedex.nl/starmie/ Mr. Mime,http://pokedex.nl/mr-mime/ Scyther,http://pokedex.nl/scyther/ Jynx,http://pokedex.nl/jynx/ Electabuzz,http://pokedex.nl/electabuzz/ Magmar,http://pokedex.nl/magmar/ Pinsir,http://pokedex.nl/pinsir/ Mega Pinsir,http://pokedex.nl/mega-pinsir/ Tauros,http://pokedex.nl/tauros/ Magikarp,http://pokedex.nl/magikarp/ Gyarados,http://pokedex.nl/gyarados/ Mega Gyarados,http://pokedex.nl/mega-gyarados/ Lapras,http://pokedex.nl/lapras/ Ditto,http://pokedex.nl/ditto/ Eevee,http://pokedex.nl/eevee/ Vaporeon,http://pokedex.nl/vaporeon/ Jolteon,http://pokedex.nl/jolteon/ Flareon,http://pokedex.nl/flareon/ Porygon,http://pokedex.nl/porygon/ Omanyte,http://pokedex.nl/omanyte/ Omastar,http://pokedex.nl/omastar/ Kabuto,http://pokedex.nl/kabuto/ Kabutops,http://pokedex.nl/kabutops/ Aerodactyl,http://pokedex.nl/aerodactyl/ Mega Aerodactyl,http://pokedex.nl/mega-aerodactyl/ Snorlax,http://pokedex.nl/snorlax/ Articuno,http://pokedex.nl/articuno/ Zapdos,http://pokedex.nl/zapdos/ Moltres,http://pokedex.nl/moltres/ Dratini,http://pokedex.nl/dratini/ Dragonair,http://pokedex.nl/dragonair/ Dragonite,http://pokedex.nl/dragonite/ Mewtwo,http://pokedex.nl/mewtwo/ Mega Mewtwo X,http://pokedex.nl/mega-mewtwo-x/ Mega Mewtwo Y,http://pokedex.nl/mega-mewtwo-y/ Mew,http://pokedex.nl/mew/ Meltan,http://pokedex.nl/meltan/ Melmetal,http://pokedex.nl/melmetal/ Chikorita,http://pokedex.nl/chikorita/ Bayleef,http://pokedex.nl/bayleef/ Meganium,http://pokedex.nl/meganium/ Cyndaquil,http://pokedex.nl/cyndaquil/ Quilava,http://pokedex.nl/quilava/ Typhlosion,http://pokedex.nl/typhlosion/ Totodile,http://pokedex.nl/totodile/ Croconaw,http://pokedex.nl/croconaw/ Feraligatr,http://pokedex.nl/feraligatr/ Sentret,http://pokedex.nl/sentret/ Furret,http://pokedex.nl/furret/ Hoothoot,http://pokedex.nl/hoothoot/ Noctowl,http://pokedex.nl/noctowl/ Ledyba,http://pokedex.nl/ledyba/ Ledian,http://pokedex.nl/ledian/ Spinarak,http://pokedex.nl/spinarak/ Ariados,http://pokedex.nl/ariados/ Crobat,http://pokedex.nl/crobat/ Chinchou,http://pokedex.nl/chinchou/ Lanturn,http://pokedex.nl/lanturn/ Pichu,http://pokedex.nl/pichu/ Cleffa,http://pokedex.nl/cleffa/ Igglybuff,http://pokedex.nl/igglybuff/ Togepi,http://pokedex.nl/togepi/ Togetic,http://pokedex.nl/togetic/ Natu,http://pokedex.nl/natu/ Xatu,http://pokedex.nl/xatu/ Mareep,http://pokedex.nl/mareep/ Flaaffy,http://pokedex.nl/flaaffy/ Ampharos,http://pokedex.nl/ampharos/ Mega Ampharos,http://pokedex.nl/mega-ampharos/ Bellossom,http://pokedex.nl/bellossom/ Marill,http://pokedex.nl/marill/ Azumarill,http://pokedex.nl/azumarill/ Sudowoodo,http://pokedex.nl/sudowoodo/ Politoed,http://pokedex.nl/politoed/ Hoppip,http://pokedex.nl/hoppip/ Skiploom,http://pokedex.nl/skiploom/ Jumpluff,http://pokedex.nl/jumpluff/ Aipom,http://pokedex.nl/aipom/ Sunkern,http://pokedex.nl/sunkern/ Sunflora,http://pokedex.nl/sunflora/ Yanma,http://pokedex.nl/yanma/ Wooper,http://pokedex.nl/wooper/ Quagsire,http://pokedex.nl/quagsire/ Espeon,http://pokedex.nl/espeon/ Umbreon,http://pokedex.nl/umbreon/ Murkrow,http://pokedex.nl/murkrow/ Slowking,http://pokedex.nl/slowking/ Misdreavus,http://pokedex.nl/misdreavus/ Unown,http://pokedex.nl/unown/ Wobbuffet,http://pokedex.nl/wobbuffet/ Girafarig,http://pokedex.nl/girafarig/ Pineco,http://pokedex.nl/pineco/ Forretress,http://pokedex.nl/forretress/ Dunsparce,http://pokedex.nl/dunsparce/ Gligar,http://pokedex.nl/gligar/ Steelix,http://pokedex.nl/steelix/ Mega Steelix,http://pokedex.nl/mega-steelix/ Snubbull,http://pokedex.nl/snubbull/ Granbull,http://pokedex.nl/granbull/ Qwilfish,http://pokedex.nl/qwilfish/ Scizor,http://pokedex.nl/scizor/ Mega Scizor,http://pokedex.nl/mega-scizor/ Shuckle,http://pokedex.nl/shuckle/ Heracross,http://pokedex.nl/heracross/ Mega Heracross,http://pokedex.nl/mega-heracross/ Sneasel,http://pokedex.nl/sneasel/ Teddiursa,http://pokedex.nl/teddiursa/ Ursaring,http://pokedex.nl/ursaring/ Slugma,http://pokedex.nl/slugma/ Magcargo,http://pokedex.nl/magcargo/ Swinub,http://pokedex.nl/swinub/ Piloswine,http://pokedex.nl/piloswine/ Corsola,http://pokedex.nl/corsola/ Remoraid,http://pokedex.nl/remoraid/ Octillery,http://pokedex.nl/octillery/ Delibird,http://pokedex.nl/delibird/ Mantine,http://pokedex.nl/mantine/ Skarmory,http://pokedex.nl/skarmory/ Houndour,http://pokedex.nl/houndour/ Houndoom,http://pokedex.nl/houndoom/ Mega Houndoom,http://pokedex.nl/mega-houndoom/ Kingdra,http://pokedex.nl/kingdra/ Phanpy,http://pokedex.nl/phanpy/ Donphan,http://pokedex.nl/donphan/ Porygon2,http://pokedex.nl/porygon2/ Stantler,http://pokedex.nl/stantler/ Smeargle,http://pokedex.nl/smeargle/ Tyrogue,http://pokedex.nl/tyrogue/ Hitmontop,http://pokedex.nl/hitmontop/ Smoochum,http://pokedex.nl/smoochum/ Elekid,http://pokedex.nl/elekid/ Magby,http://pokedex.nl/magby/ Miltank,http://pokedex.nl/miltank/ Blissey,http://pokedex.nl/blissey/ Raikou,http://pokedex.nl/raikou/ Entei,http://pokedex.nl/entei/ Suicune,http://pokedex.nl/suicune/ Larvitar,http://pokedex.nl/larvitar/ Pupitar,http://pokedex.nl/pupitar/ Tyranitar,http://pokedex.nl/tyranitar/ Mega Tyranitar,http://pokedex.nl/mega-tyranitar/ Lugia,http://pokedex.nl/lugia/ Ho-Oh,http://pokedex.nl/ho-oh/ Celebi,http://pokedex.nl/celebi/ Treecko,http://pokedex.nl/treecko/ Grovyle,http://pokedex.nl/grovyle/ Sceptile,http://pokedex.nl/sceptile/ Mega Sceptile,http://pokedex.nl/mega-sceptile/ Torchic,http://pokedex.nl/torchic/ Combusken,http://pokedex.nl/combusken/ Blaziken,http://pokedex.nl/blaziken/ Mega Blaziken,http://pokedex.nl/mega-blaziken/ Mudkip,http://pokedex.nl/mudkip/ Marshtomp,http://pokedex.nl/marshtomb/ Swampert,http://pokedex.nl/swampert/ Mega Swampert,http://pokedex.nl/mega-swampert/ Poochyena,http://pokedex.nl/poochyena/ Mightyena,http://pokedex.nl/mightyena/ Zigzagoon,http://pokedex.nl/zigzagoon/ Linoone,http://pokedex.nl/linoone/ Wurmple,http://pokedex.nl/wurmple/ Silcoon,http://pokedex.nl/silcoon/ Beautifly,http://pokedex.nl/beautifly/ Cascoon,http://pokedex.nl/cascoon/ Dustox,http://pokedex.nl/dustox/ Lotad,http://pokedex.nl/lotad/ Lombre,http://pokedex.nl/lombre/ Ludicolo,http://pokedex.nl/ludicolo/ Seedot,http://pokedex.nl/seedot/ Nuzleaf,http://pokedex.nl/nuzleaf/ Shiftry,http://pokedex.nl/shiftry/ Taillow,http://pokedex.nl/taillow/ Swellow,http://pokedex.nl/swellow/ Wingull,http://pokedex.nl/wingull/ Pelipper,http://pokedex.nl/pelipper/ Ralts,http://pokedex.nl/ralts/ Kirlia,http://pokedex.nl/kirlia/ Gardevoir,http://pokedex.nl/gardevoir/ Mega Gardevoir,http://pokedex.nl/mega-gardevoir/ Surskit,http://pokedex.nl/surskit/ Masquerain,http://pokedex.nl/masquerain/ Shroomish,http://pokedex.nl/shroomish/ Breloom,http://pokedex.nl/breloom/ Slakoth,http://pokedex.nl/slakoth/ Vigoroth,http://pokedex.nl/vigoroth/ Slaking,http://pokedex.nl/slaking/ Nincada,http://pokedex.nl/nincada/ Ninjask,http://pokedex.nl/ninjask/ Shedinja,http://pokedex.nl/shedinja/ Whismur,http://pokedex.nl/whismur/ Loudred,http://pokedex.nl/loudred/ Exploud,http://pokedex.nl/exploud/ Makuhita,http://pokedex.nl/makhuita/ Hariyama,http://pokedex.nl/hariyama/ Azurill,http://pokedex.nl/azurill/ Nosepass,http://pokedex.nl/nosepass/ Skitty,http://pokedex.nl/skitty/ Delcatty,http://pokedex.nl/delcatty/ Sableye,http://pokedex.nl/sableye/ Mega Sableye,http://pokedex.nl/mega-sableye/ Mawile,http://pokedex.nl/mawile/ Mega Mawile,http://pokedex.nl/mega-mawile/ Aron,http://pokedex.nl/aron/ Lairon,http://pokedex.nl/lairon/ Aggron,http://pokedex.nl/aggron/ Mega Aggron,http://pokedex.nl/mega-aggron/ Meditite,http://pokedex.nl/meditite/ Medicham,http://pokedex.nl/medicham/ Mega Medicham,http://pokedex.nl/mega-medicham/ Electrike,http://pokedex.nl/electrike/ Manectric,http://pokedex.nl/manectric/ Mega Manectric,http://pokedex.nl/mega-manectric/ Plusle,http://pokedex.nl/plusle/ Minun,http://pokedex.nl/minun/ Volbeat,http://pokedex.nl/volbeat/ Illumise,http://pokedex.nl/illumise/ Roselia,http://pokedex.nl/roselia/ Gulpin,http://pokedex.nl/gulpin/ Swalot,http://pokedex.nl/swalot/ Carvanha,http://pokedex.nl/carvanha/ Sharpedo,http://pokedex.nl/sharpedo/ Mega Sharpedo,http://pokedex.nl/mega-sharpedo/ Wailmer,http://pokedex.nl/wailmer/ Wailord,http://pokedex.nl/wailord/ Numel,http://pokedex.nl/numel/ Camerupt,http://pokedex.nl/camerupt/ Mega Camerupt,http://pokedex.nl/mega-camerupt/ Torkoal,http://pokedex.nl/torkoal/ Spoink,http://pokedex.nl/spoink/ Grumpig,http://pokedex.nl/grumpig/ Spinda,http://pokedex.nl/spinda/ Trapinch,http://pokedex.nl/trapinch/ Vibrava,http://pokedex.nl/vibrava/ Flygon,http://pokedex.nl/flygon/ Cacnea,http://pokedex.nl/cacnea/ Cacturne,http://pokedex.nl/cacturne/ Swablu,http://pokedex.nl/swablu/ Altaria,http://pokedex.nl/altaria/ Mega Altaria,http://pokedex.nl/mega-altaria/ Zangoose,http://pokedex.nl/zangoose/ Seviper,http://pokedex.nl/seviper/ Lunatone,http://pokedex.nl/lunatone/ Solrock,http://pokedex.nl/solrock/ Barboach,http://pokedex.nl/barboach/ Whiscash,http://pokedex.nl/whiscash/ Corphish,http://pokedex.nl/corphish/ Crawdaunt,http://pokedex.nl/crawdaunt/ Baltoy,http://pokedex.nl/baltoy/ Claydol,http://pokedex.nl/claydol/ Lileep,http://pokedex.nl/lileep/ Cradily,http://pokedex.nl/cradily/ Anorith,http://pokedex.nl/anorith/ Armaldo,http://pokedex.nl/armaldo/ Feebas,http://pokedex.nl/feebas/ Milotic,http://pokedex.nl/milotic/ Castform,http://pokedex.nl/castform/ Castform Normal Form,http://pokedex.nl/castform/ Castform Sunny Form,http://pokedex.nl/castform-sunny-form/ Castform Rainy Form,http://pokedex.nl/castform-rainy-form/ Castform Snowy Form,http://pokedex.nl/castform-snowy-form/ Kecleon,http://pokedex.nl/kecleon/ Shuppet,http://pokedex.nl/shuppet/ Banette,http://pokedex.nl/banette/ Mega Banette,http://pokedex.nl/mega-banette/ Duskull,http://pokedex.nl/duskull/ Dusclops,http://pokedex.nl/dusclops/ Tropius,http://pokedex.nl/tropius/ Chimecho,http://pokedex.nl/chimecho/ Absol,http://pokedex.nl/absol/ Mega Absol,http://pokedex.nl/mega-absol/ Wynaut,http://pokedex.nl/wynaut/ Snorunt,http://pokedex.nl/snorunt/ Glalie,http://pokedex.nl/glalie/ Mega Glalie,http://pokedex.nl/mega-glalie/ Spheal,http://pokedex.nl/spheal/ Sealeo,http://pokedex.nl/sealeo/ Walrein,http://pokedex.nl/walrein/ Clamperl,http://pokedex.nl/clamperl/ Huntail,http://pokedex.nl/huntail/ Gorebyss,http://pokedex.nl/gorebyss/ Relicanth,http://pokedex.nl/relicanth/ Luvdisc,http://pokedex.nl/luvdisc/ Bagon,http://pokedex.nl/bagon/ Shelgon,http://pokedex.nl/shelgon/ Salamence,http://pokedex.nl/salamence/ Mega Salamence,http://pokedex.nl/mega-salamence/ Beldum,http://pokedex.nl/beldum/ Metang,http://pokedex.nl/metang/ Metagross,http://pokedex.nl/metagross/ Mega Metagross,http://pokedex.nl/mega-metagross/ Regirock,http://pokedex.nl/regirock/ Regice,http://pokedex.nl/regice/ Registeel,http://pokedex.nl/registeel/ Latias,http://pokedex.nl/latias/ Mega Latias,http://pokedex.nl/mega-latias/ Latios,http://pokedex.nl/latios/ Mega Latios,http://pokedex.nl/mega-latios/ Kyogre,http://pokedex.nl/kyrogue/ Primal Kyogre,http://pokedex.nl/primal-kyrogue/ Groudon,http://pokedex.nl/groudon/ Primal Groudon,http://pokedex.nl/primal-groudon/ Rayquaza,http://pokedex.nl/rayquaza/ Mega Rayquaza,http://pokedex.nl/mega-rayquaza/ Jirachi,http://pokedex.nl/jirachi/ Deoxys,http://pokedex.nl/deoxys/ Deoxys Normal Forme,http://pokedex.nl/deoxys-normal-forme/ Deoxys Attack Forme,http://pokedex.nl/deoxys-attack-forme/ Deoxys Defense Forme,http://pokedex.nl/deoxys-defense-forme/ Deoxys Speed Forme,http://pokedex.nl/deoxys-speed-forme/ Turtwig,http://pokedex.nl/turtwig/ Grotle,http://pokedex.nl/grotle/ Torterra,http://pokedex.nl/torterra/ Chimchar,http://pokedex.nl/chimchar/ Monferno,http://pokedex.nl/monferno/ Infernape,http://pokedex.nl/infernape/ Piplup,http://pokedex.nl/piplup/ Prinplup,http://pokedex.nl/prinplup/ Empoleon,http://pokedex.nl/empoleon/ Starly,http://pokedex.nl/starly/ Staravia,http://pokedex.nl/staravia/ Staraptor,http://pokedex.nl/staraptor/ Bidoof,http://pokedex.nl/bidoof/ Bibarel,http://pokedex.nl/bibarel/ Kricketot,http://pokedex.nl/kricketot/ Kricketune,http://pokedex.nl/kricketune/ Shinx,http://pokedex.nl/shinx/ Luxio,http://pokedex.nl/luxio/ Luxray,http://pokedex.nl/luxray/ Budew,http://pokedex.nl/budew/ Roserade,http://pokedex.nl/roserade/ Cranidos,http://pokedex.nl/cranidos/ Rampardos,http://pokedex.nl/rampardos/ Shieldon,http://pokedex.nl/shieldon/ Bastiodon,http://pokedex.nl/bastiodon/ Burmy,http://pokedex.nl/burmy/ Wormadam,http://pokedex.nl/wormadam/ Wormadam Plant Cloak,http://pokedex.nl/wormadam-plant-cloak/ Wormadam Sandy Cloak,http://pokedex.nl/wormadam-sandy-cloak/ Wormadam Trash Cloak,http://pokedex.nl/wormadam-trash-cloak/ Mothim,http://pokedex.nl/mothim/ Combee,http://pokedex.nl/combee/ Vespiquen,http://pokedex.nl/vespiquen/ Pachirisu,http://pokedex.nl/pachirisu/ Buizel,http://pokedex.nl/buizel/ Floatzel,http://pokedex.nl/floatzel/ Cherubi,http://pokedex.nl/cherubi/ Cherrim,http://pokedex.nl/cherrim/ Shellos,http://pokedex.nl/shellos/ Gastrodon,http://pokedex.nl/gastrodon/ Ambipom,http://pokedex.nl/ambipom/ Drifloon,http://pokedex.nl/drifloon/ Drifblim,http://pokedex.nl/drifblim/ Buneary,http://pokedex.nl/buneary/ Lopunny,http://pokedex.nl/lopunny/ Mega Lopunny,http://pokedex.nl/mega-lopunny/ Mismagius,http://pokedex.nl/mismagius/ Honchkrow,http://pokedex.nl/honchkrow/ Glameow,http://pokedex.nl/glameow/ Purugly,http://pokedex.nl/purugly/ Chingling,http://pokedex.nl/chingling/ Stunky,http://pokedex.nl/stunky/ Skuntank,http://pokedex.nl/skuntank/ Bronzor,http://pokedex.nl/bronzor/ Bronzong,http://pokedex.nl/bronzong/ Bonsly,http://pokedex.nl/bonsly/ Mime Jr.,http://pokedex.nl/mime-jr/ Happiny,http://pokedex.nl/happiny/ Chatot,http://pokedex.nl/chatot/ Spiritomb,http://pokedex.nl/spiritomb/ Gible,http://pokedex.nl/gible/ Gabite,http://pokedex.nl/gabite/ Garchomp,http://pokedex.nl/garchomp/ Mega Garchomp,http://pokedex.nl/mega-garchomp/ Munchlax,http://pokedex.nl/munchlax/ Riolu,http://pokedex.nl/riolu/ Lucario,http://pokedex.nl/lucario/ Mega Lucario,http://pokedex.nl/mega-lucario/ Hippopotas,http://pokedex.nl/hippopotas/ Hippowdon,http://pokedex.nl/hippowdon/ Skorupi,http://pokedex.nl/skorupi/ Drapion,http://pokedex.nl/drapion/ Croagunk,http://pokedex.nl/croagunk/ Toxicroak,http://pokedex.nl/toxicroak/ Carnivine,http://pokedex.nl/carnivine/ Finneon,http://pokedex.nl/finneon/ Lumineon,http://pokedex.nl/lumineon/ Mantyke,http://pokedex.nl/mantyke/ Snover,http://pokedex.nl/snover/ Abomasnow,http://pokedex.nl/abomasnow/ Mega Abomasnow,http://pokedex.nl/mega-abomasnow/ Weavile,http://pokedex.nl/weavile/ Magnezone,http://pokedex.nl/magnezone/ Lickilicky,http://pokedex.nl/lickilicky/ Rhyperior,http://pokedex.nl/rhyperior/ Tangrowth,http://pokedex.nl/tangrowth/ Electivire,http://pokedex.nl/electivire/ Magmortar,http://pokedex.nl/magmortar/ Togekiss,http://pokedex.nl/togekiss/ Yanmega,http://pokedex.nl/yanmega/ Leafeon,http://pokedex.nl/leafeon/ Glaceon,http://pokedex.nl/glaceon/ Gliscor,http://pokedex.nl/gliscor/ Mamoswine,http://pokedex.nl/mamoswine/ Porygon-Z,http://pokedex.nl/porygon-z/ Gallade,http://pokedex.nl/gallade/ Mega Gallade,http://pokedex.nl/mega-gallade/ Probopass,http://pokedex.nl/probopass/ Dusknoir,http://pokedex.nl/dusknoir/ Froslass,http://pokedex.nl/froslass/ Rotom,http://pokedex.nl/rotom/ Normal Rotom,http://pokedex.nl/rotom/ Heat Rotom,http://pokedex.nl/heat-rotom/ Wash Rotom,http://pokedex.nl/wash-rotom/ Frost Rotom,http://pokedex.nl/frost-rotom/ Fan Rotom,http://pokedex.nl/fan-rotom/ Mow Rotom,http://pokedex.nl/mow-rotom/ Uxie,http://pokedex.nl/uxie/ Mesprit,http://pokedex.nl/mesprit/ Azelf,http://pokedex.nl/azelf/ Dialga,http://pokedex.nl/dialga/ Palkia,http://pokedex.nl/palkia/ Heatran,http://pokedex.nl/heatran/ Regigigas,http://pokedex.nl/regigigas/ Giratina,http://pokedex.nl/giratina/ Giratina Altered Forme,http://pokedex.nl/giratina-altered-forme/ Giratina Origin Forme,http://pokedex.nl/giratina-origin-forme/ Cresselia,http://pokedex.nl/cresselia/ Phione,http://pokedex.nl/phione/ Manaphy,http://pokedex.nl/manaphy/ Darkrai,http://pokedex.nl/darkrai/ Shaymin,http://pokedex.nl/shaymin/ Shaymin Land Forme,http://pokedex.nl/shaymin-land-forme/ Shaymin Sky Forme,http://pokedex.nl/shaymin-sky-forme/ Arceus,http://pokedex.nl/arceus/ Victini,http://pokedex.nl/victiny/ Snivy,http://pokedex.nl/snivy/ Servine,http://pokedex.nl/servine/ Serperior,http://pokedex.nl/serperior/ Tepig,http://pokedex.nl/tepig/ Pignite,http://pokedex.nl/pignite/ Emboar,http://pokedex.nl/emboar/ Oshawott,http://pokedex.nl/oshawott/ Dewott,http://pokedex.nl/dewott/ Samurott,http://pokedex.nl/samurott/ Patrat,http://pokedex.nl/patrat/ Watchog,http://pokedex.nl/watchog/ Lillipup,http://pokedex.nl/lillipup/ Herdier,http://pokedex.nl/herider/ Stoutland,http://pokedex.nl/stoutland/ Purrloin,http://pokedex.nl/purrloin/ Liepard,http://pokedex.nl/liepard/ Pansage,http://pokedex.nl/pansage/ Simisage,http://pokedex.nl/simisage/ Pansear,http://pokedex.nl/pansear/ Simisear,http://pokedex.nl/simisear/ Panpour,http://pokedex.nl/panpour/ Simipour,http://pokedex.nl/simipour/ Munna,http://pokedex.nl/munna/ Musharna,http://pokedex.nl/musharna/ Pidove,http://pokedex.nl/pidove/ Tranquill,http://pokedex.nl/tranquill/ Unfezant,http://pokedex.nl/unfezant/ Blitzle,http://pokedex.nl/blitzle/ Zebstrika,http://pokedex.nl/zebstrika/ Roggenrola,http://pokedex.nl/roggenrola/ Boldore,http://pokedex.nl/boldore/ Gigalith,http://pokedex.nl/gigalith/ Woobat,http://pokedex.nl/woobat/ Swoobat,http://pokedex.nl/swoobat/ Drilbur,http://pokedex.nl/drilbur/ Excadrill,http://pokedex.nl/excadrill/ Audino,http://pokedex.nl/audino/ Mega Audino,http://pokedex.nl/mega-audino/ Timburr,http://pokedex.nl/timburr/ Gurdurr,http://pokedex.nl/gurdurr/ Conkeldurr,http://pokedex.nl/conkeldurr/ Tympole,http://pokedex.nl/tympole/ Palpitoad,http://pokedex.nl/palpitoad/ Seismitoad,http://pokedex.nl/seismitoad/ Throh,http://pokedex.nl/throh/ Sawk,http://pokedex.nl/sawk/ Sewaddle,http://pokedex.nl/sewaddle/ Swadloon,http://pokedex.nl/swadloon/ Leavanny,http://pokedex.nl/leavanny/ Venipede,http://pokedex.nl/venipede/ Whirlipede,http://pokedex.nl/whirlipede/ Scolipede,http://pokedex.nl/scolipede/ Cottonee,http://pokedex.nl/cottonee/ Whimsicott,http://pokedex.nl/whimsicott/ Petilil,http://pokedex.nl/petilil/ Lilligant,http://pokedex.nl/lilligant/ Basculin,http://pokedex.nl/basculin/ Basculin Red-Striped Form,http://pokedex.nl/basculin-red-striped-form/ Basculin Blue-Striped Form,http://pokedex.nl/basculin-blue-striped-form/ Sandile,http://pokedex.nl/sandile/ Krokorok,http://pokedex.nl/krokorok/ Krookodile,http://pokedex.nl/krookodile/ Darumaka,http://pokedex.nl/darumaka/ Darmanitan,http://pokedex.nl/darmanitan/ Darmanitan Standard Mode,http://pokedex.nl/darmanitan-standard-mode/ Darmanitan Zen Mode,http://pokedex.nl/darmanitan-zen-mode/ Maractus,http://pokedex.nl/maractus/ Dwebble,http://pokedex.nl/dwebble/ Crustle,http://pokedex.nl/crustle/ Scraggy,http://pokedex.nl/scraggy/ Scrafty,http://pokedex.nl/scrafty/ Sigilyph,http://pokedex.nl/sigilyph/ Yamask,http://pokedex.nl/yamask/ Cofagrigus,http://pokedex.nl/cofagrigus/ Tirtouga,http://pokedex.nl/tirtouga/ Carracosta,http://pokedex.nl/carracosta/ Archen,http://pokedex.nl/archen/ Archeops,http://pokedex.nl/archeops/ Trubbish,http://pokedex.nl/trubbish/ Garbodor,http://pokedex.nl/garbodor/ Zorua,http://pokedex.nl/zorua/ Zoroark,http://pokedex.nl/zoroark/ Minccino,http://pokedex.nl/minccino/ Cinccino,http://pokedex.nl/cinccino/ Gothita,http://pokedex.nl/gothita/ Gothorita,http://pokedex.nl/gothorita/ Gothitelle,http://pokedex.nl/gothitelle/ Solosis,http://pokedex.nl/solosis/ Duosion,http://pokedex.nl/duosion/ Reuniclus,http://pokedex.nl/reuniclus/ Ducklett,http://pokedex.nl/ducklett/ Swanna,http://pokedex.nl/swanna/ Vanillite,http://pokedex.nl/vanillite/ Vanillish,http://pokedex.nl/vanillish/ Vanilluxe,http://pokedex.nl/vanilluxe/ Deerling,http://pokedex.nl/deerling/ Sawsbuck,http://pokedex.nl/sawsbuck/ Emolga,http://pokedex.nl/emolga/ Karrablast,http://pokedex.nl/karrablast/ Escavalier,http://pokedex.nl/escavalier/ Foongus,http://pokedex.nl/foongus/ Amoonguss,http://pokedex.nl/amoonguss/ Frillish,http://pokedex.nl/frillish/ Jellicent,http://pokedex.nl/jellicent/ Alomomola,http://pokedex.nl/alomomola/ Joltik,http://pokedex.nl/joltik/ Galvantula,http://pokedex.nl/galvantula/ Ferroseed,http://pokedex.nl/ferroseed/ Ferrothorn,http://pokedex.nl/ferrothorn/ Klink,http://pokedex.nl/klink/ Klang,http://pokedex.nl/klang/ Klinklang,http://pokedex.nl/klinklang/ Tynamo,http://pokedex.nl/tynamo/ Eelektrik,http://pokedex.nl/eelektrik/ Eelektross,http://pokedex.nl/eelektross/ Elgyem,http://pokedex.nl/elgyem/ Beheeyem,http://pokedex.nl/beheeyem/ Litwick,http://pokedex.nl/litwick/ Lampent,http://pokedex.nl/lampent/ Chandelure,http://pokedex.nl/chandelure/ Axew,http://pokedex.nl/axew/ Fraxure,http://pokedex.nl/fraxure/ Haxorus,http://pokedex.nl/haxorus/ Cubchoo,http://pokedex.nl/cubchoo/ Beartic,http://pokedex.nl/beartic/ Cryogonal,http://pokedex.nl/cryogonal/ Shelmet,http://pokedex.nl/shelmet/ Accelgor,http://pokedex.nl/accelgor/ Stunfisk,http://pokedex.nl/stunfisk/ Mienfoo,http://pokedex.nl/mienfoo/ Mienshao,http://pokedex.nl/mienshao/ Druddigon,http://pokedex.nl/druddigon/ Golett,http://pokedex.nl/golett/ Golurk,http://pokedex.nl/golurk/ Pawniard,http://pokedex.nl/pawniard/ Bisharp,http://pokedex.nl/bisharp/ Bouffalant,http://pokedex.nl/bouffalant/ Rufflet,http://pokedex.nl/rufflet/ Braviary,http://pokedex.nl/braviary/ Vullaby,http://pokedex.nl/vullaby/ Mandibuzz,http://pokedex.nl/mandibuzz/ Heatmor,http://pokedex.nl/heatmor/ Durant,http://pokedex.nl/durant/ Deino,http://pokedex.nl/deino/ Zweilous,http://pokedex.nl/zweilous/ Hydreigon,http://pokedex.nl/hydreigon/ Larvesta,http://pokedex.nl/larvesta/ Volcarona,http://pokedex.nl/volcarona/ Cobalion,http://pokedex.nl/cabalion/ Terrakion,http://pokedex.nl/terrakion/ Virizion,http://pokedex.nl/virizion/ Tornadus,http://pokedex.nl/tornadus/ Tornadus Incarnate Forme,http://pokedex.nl/tornadus-incarnate-forme/ Tornadus Therian Forme,http://pokedex.nl/tornadus-therian-forme/ Thundurus,http://pokedex.nl/thundurus/ Thundurus Incarnate Forme,http://pokedex.nl/thundurus-incarnate-forme/ Thundurus Therian Forme,http://pokedex.nl/thundurus-therian-forme/ Reshiram,http://pokedex.nl/reshiram/ Zekrom,http://pokedex.nl/zekrom/ Landorus,http://pokedex.nl/landorus/ Landorus Incarnate Forme,http://pokedex.nl/landorus-incarnate-forme/ Landorus Therian Forme,http://pokedex.nl/landorus-therian-forme/ Kyurem,http://pokedex.nl/kyurem/ White Kyurem,http://pokedex.nl/white-kyurem/ Black Kyurem,http://pokedex.nl/black-kyurem/ Keldeo,http://pokedex.nl/keldeo/ Meloetta,http://pokedex.nl/meloetta/ Meloetta Aria Forme,http://pokedex.nl/meloetta-aria-forme/ Meloetta Pirouette Forme,http://pokedex.nl/meloetta-pirouette-forme/ Genesect,http://pokedex.nl/genesect/ Chespin,http://pokedex.nl/chespin/ Quilladin,http://pokedex.nl/quilladin/ Chesnaught,http://pokedex.nl/chesnaught/ Fennekin,http://pokedex.nl/fennekin/ Braixen,http://pokedex.nl/braixen/ Delphox,http://pokedex.nl/delphox/ Froakie,http://pokedex.nl/froakie/ Frogadier,http://pokedex.nl/forgadier/ Greninja,http://pokedex.nl/greninja/ Ash Greninja,http://pokedex.nl/ash-greninja/ Bunnelby,http://pokedex.nl/bunnelby/ Diggersby,http://pokedex.nl/diggersby/ Fletchling,http://pokedex.nl/fletchling/ Fletchinder,http://pokedex.nl/flechtinder/ Talonflame,http://pokedex.nl/talonflame/ Scatterbug,http://pokedex.nl/scatterbug/ Spewpa,http://pokedex.nl/spewpa/ Vivillon,http://pokedex.nl/vivillon/ Litleo,http://pokedex.nl/litleo/ Pyroar,http://pokedex.nl/pyroar/ Flabébé,http://pokedex.nl/flabebe/ Floette,http://pokedex.nl/floette/ Floette Eternal Flower,http://pokedex.nl/floette-eternal-flower/ Florges,http://pokedex.nl/florges/ Skiddo,http://pokedex.nl/skiddo/ Gogoat,http://pokedex.nl/gogoat/ Pancham,http://pokedex.nl/pancham/ Pangoro,http://pokedex.nl/pangoro/ Furfrou,http://pokedex.nl/furfrou/ Espurr,http://pokedex.nl/espurr/ Meowstic,http://pokedex.nl/meowstic/ Honedge,http://pokedex.nl/honedge/ Doublade,http://pokedex.nl/doublade/ Aegislash,http://pokedex.nl/aegislash/ Aegislash Blade Forme,http://pokedex.nl/aegislash-blade-forme/ Aegislash Shield Forme,http://pokedex.nl/aegislash-shield-forme/ Spritzee,http://pokedex.nl/spritzee/ Aromatisse,http://pokedex.nl/aromatisse/ Swirlix,http://pokedex.nl/swirlix/ Slurpuff,http://pokedex.nl/slurpuff/ Inkay,http://pokedex.nl/inkay/ Malamar,http://pokedex.nl/malamar/ Binacle,http://pokedex.nl/binacle/ Barbaracle,http://pokedex.nl/barbaracle/ Skrelp,http://pokedex.nl/skerlp/ Dragalge,http://pokedex.nl/dragalge/ Clauncher,http://pokedex.nl/clauncher/ Clawitzer,http://pokedex.nl/clawitzer/ Helioptile,http://pokedex.nl/helioptile/ Heliolisk,http://pokedex.nl/heliolisk/ Tyrunt,http://pokedex.nl/tyrunt/ Tyrantrum,http://pokedex.nl/tyrantrum/ Amaura,http://pokedex.nl/amaura/ Aurorus,http://pokedex.nl/aurorus/ Sylveon,http://pokedex.nl/sylveon/ Hawlucha,http://pokedex.nl/hawlucha/ Dedenne,http://pokedex.nl/dedenne/ Carbink,http://pokedex.nl/carbink/ Goomy,http://pokedex.nl/goomy/ Sliggoo,http://pokedex.nl/sliggoo/ Goodra,http://pokedex.nl/goodra/ Klefki,http://pokedex.nl/klefki/ Phantump,http://pokedex.nl/phantump/ Trevenant,http://pokedex.nl/trevenant/ Pumpkaboo,http://pokedex.nl/pumpkaboo/ Pumpkaboo Average Size,http://pokedex.nl/pumpkaboo-average-size/ Pumpkaboo Small Size,http://pokedex.nl/pumpkaboo-small-size/ Pumpkaboo Large Size,http://pokedex.nl/pumpkaboo-large-size/ Pumpkaboo Super Size,http://pokedex.nl/pumpkaboo-super-size/ Gourgeist,http://pokedex.nl/gourgeist/ Gourgeist Average Size,http://pokedex.nl/gourgeist-average-size/ Gourgeist Small Size,http://pokedex.nl/gourgeist-small-size/ Gourgeist Large Size,http://pokedex.nl/gourgeist-large-size/ Gourgeist Super Size,http://pokedex.nl/gourgeist-super-size/ Bergmite,http://pokedex.nl/bergmite/ Avalugg,http://pokedex.nl/avalugg/ Noibat,http://pokedex.nl/noibat/ Noivern,http://pokedex.nl/noivern/ Xerneas,http://pokedex.nl/xerneas/ Yveltal,http://pokedex.nl/yveltal/ Zygarde,http://pokedex.nl/zygarde/ Zygarde 50% Forme,http://pokedex.nl/zygarde-50-forme/ Zygarde 10% Forme,http://pokedex.nl/zygarde-10-forme/ Zygarde Complete Forme,http://pokedex.nl/zygarde-complete-forme/ Diancie,http://pokedex.nl/diancie/ Mega Diancie,http://pokedex.nl/mega-diancie/ Hoopa,http://pokedex.nl/hoopa/ Hoopa Confined,http://pokedex.nl/hoopa-confined/ Hoopa Unbound,http://pokedex.nl/hoopa-unbound/ Volcanion,http://pokedex.nl/volcanion/ Rowlet,http://pokedex.nl/rowlet/ Dartrix,http://pokedex.nl/dartrix/ Decidueye,http://pokedex.nl/decidueye/ Litten,http://pokedex.nl/litten/ Torracat,http://pokedex.nl/torracat/ Incineroar,http://pokedex.nl/incineroar/ Popplio,http://pokedex.nl/popplio/ Brionne,http://pokedex.nl/brionne/ Primarina,http://pokedex.nl/primarina/ Pikipek,http://pokedex.nl/pikipek/ Trumbeak,http://pokedex.nl/trumbeak/ Toucannon,http://pokedex.nl/toucannon/ Yungoos,http://pokedex.nl/yungoos/ Gumshoos,http://pokedex.nl/gumshoos/ Grubbin,http://pokedex.nl/grubbin/ Charjabug,http://pokedex.nl/charjabug/ Vikavolt,http://pokedex.nl/vikavolt/ Crabrawler,http://pokedex.nl/crabrawler/ Crabominable,http://pokedex.nl/crabominable/ Oricorio,http://pokedex.nl/oricorio/ Oricorio Baile Style,http://pokedex.nl/oricorio-baile-style/ Oricorio Pom-Pom Style,http://pokedex.nl/oricorio-pom-pom-style/ Oricorio Pa'u Style,http://pokedex.nl/oricorio-pau-style/ Oricorio Sensu Style,http://pokedex.nl/oricorio-sensu-style/ Cutiefly,http://pokedex.nl/cutiefly/ Ribombee,http://pokedex.nl/ribombee/ Rockruff,http://pokedex.nl/rockruff/ Lycanroc,http://pokedex.nl/lycanroc/ Lycanroc Midday Form,http://pokedex.nl/lycanroc-midday-form/ Lycanroc Midnight Form,http://pokedex.nl/lycanroc-midnight-form/ Lycanroc Dusk Form,http://pokedex.nl/lycanroc-dusk-form/ Wishiwashi,http://pokedex.nl/wishiwashi/ Wishiwashi Solo Form,http://pokedex.nl/wishiwashi-solo-form/ Wishiwashi School Form,http://pokedex.nl/wishiwashi-school-form/ Mareanie,http://pokedex.nl/mareanie/ Toxapex,http://pokedex.nl/toxapex/ Mudbray,http://pokedex.nl/mudsbray/ Mudsdale,http://pokedex.nl/mudsdale/ Dewpider,http://pokedex.nl/dewpider/ Araquanid,http://pokedex.nl/araquanid/ Fomantis,http://pokedex.nl/fomantis/ Lurantis,http://pokedex.nl/lurantis/ Morelull,http://pokedex.nl/morelull/ Shiinotic,http://pokedex.nl/shiinotic/ Salandit,http://pokedex.nl/salandit/ Salazzle,http://pokedex.nl/salazzle/ Stufful,http://pokedex.nl/stufful/ Bewear,http://pokedex.nl/bewear/ Bounsweet,http://pokedex.nl/bounsweet/ Steenee,http://pokedex.nl/steenee/ Tsareena,http://pokedex.nl/tsareena/ Comfey,http://pokedex.nl/comfey/ Oranguru,http://pokedex.nl/oranguru/ Passimian,http://pokedex.nl/passimian/ Wimpod,http://pokedex.nl/wimpod/ Golisopod,http://pokedex.nl/golisopod/ Sandygast,http://pokedex.nl/sandygast/ Palossand,http://pokedex.nl/palossand/ Pyukumuku,http://pokedex.nl/pyukumuku/ Type: Null,http://pokedex.nl/type-null/ Silvally,http://pokedex.nl/silvally/ Minior,http://pokedex.nl/minior/ Minior Meteor Form,http://pokedex.nl/minior-meteor-form/ Minior Core,http://pokedex.nl/minior-core/ Komala,http://pokedex.nl/komala/ Turtonator,http://pokedex.nl/turtonator/ Togedemaru,http://pokedex.nl/togedemaru/ Mimikyu,http://pokedex.nl/mimikyu/ Bruxish,http://pokedex.nl/bruxish/ Drampa,http://pokedex.nl/drampa/ Dhelmise,http://pokedex.nl/dhelmise/ Jangmo-o,http://pokedex.nl/jangmo-o/ Hakamo-o,http://pokedex.nl/hakamo-o/ Kommo-o,http://pokedex.nl/kommo-o/ Tapu Koko,http://pokedex.nl/tapu-koko/ Tapu Lele,http://pokedex.nl/apu-lele/ Tapu Bulu,http://pokedex.nl/tapu-bulu/ Tapu Fini,http://pokedex.nl/tapu-fini/ Cosmog,http://pokedex.nl/cosmog/ Cosmoem,http://pokedex.nl/cosmoem/ Solgaleo,http://pokedex.nl/solgaleo/ Lunala,http://pokedex.nl/lunala/ Nihilego,http://pokedex.nl/nihilego/ Buzzwole,http://pokedex.nl/buzzwole/ Pheromosa,http://pokedex.nl/pheromosa/ Xurkitree,http://pokedex.nl/xurkitree/ Celesteela,http://pokedex.nl/celesteela/ Kartana,http://pokedex.nl/kartana/ Guzzlord,http://pokedex.nl/guzzlord/ Necrozma,http://pokedex.nl/necrozma/ Dusk Mane Necrozma,http://pokedex.nl/dusk-mane-necrozma/ Dawn Wings Necrozma,http://pokedex.nl/dawn-wings-necrozma/ Ultra Necrozma,http://pokedex.nl/ultra-necrozma/ Magearna,http://pokedex.nl/magearna/ Marshadow,http://pokedex.nl/marshadow/ Poipole,http://pokedex.nl/poipole/ Naganadel,http://pokedex.nl/naganadel/ Stakataka,http://pokedex.nl/stakataka/ Blacephalon,http://pokedex.nl/blacephalon/ Zeraora,http://pokedex.nl/zeraora/ Meltan,http://pokedex.nl/meltan/ Melmetal,http://pokedex.nl/melmetal/
           Bezig...
           X