Aankondiging

Inklappen
Nog geen mededeling.

Eerste trailer Ultra Sun & Ultra Moon, Lycanroc Dusk Form-distributie

Inklappen
X
Inklappen
Eerste Vorige Volgende Laatste
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Leeg alles
nieuwe posts

  Eerste trailer Ultra Sun & Ultra Moon, Lycanroc Dusk Form-distributie

  De officiële Pokémon-website heeft meer informatie prijsgegeven over Lycanroc Dusk Form, de nieuwe vorm van Lycanroc die in de aankomende games Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor zal komen. Daarbij is een Japanse trailer over de nieuwe vorm gepubliceerd, de eerste echte trailer voor de nieuwe games.

  De meeste informatie was reeds bekend van de gelekte CoroCoro-pagina van enkele dagen geleden. Lycanroc Dusk Form is een puur Rock-type Pokémon, en heeft de Ability Tough Claws. Hij leert zowel Accelerock als Counter, de twee kenmerkende aanvallen van Lycanroc Midday Form en Midnight Form.

  Tevens is bekend geworden dat Lycanroc Dusk Form niet op een normale manier verkrijgen is in het spel, en alleen zal evolueren van een speciale Rockruff die middels een distributie verstrekt zal worden. Deze speciale Rockruff zal vanaf de releasedatum van het spel, 17 november 2017, tot 10 januari 2018 beschikbaar zijn, en is gratis te downloaden via Nintendo Network voor iedereen die het spel in die periode koopt. De Rockruff is alleen in Ultra Sun en Ultra Moon te ontvangen, niet in de originele Sun en Moon.

Bezig...
X