Aankondiging

Inklappen
Nog geen mededeling.

CoroCoro oktober 2017: details nieuwe Necrozma-vormen

Inklappen
X
Inklappen
Eerste Vorige Volgende Laatste
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Leeg alles
nieuwe posts

  CoroCoro oktober 2017: details nieuwe Necrozma-vormen

  Het is weer bijna de vijftiende van de maand, en dat betekent dat de nieuwe uitgave van CoroCoro weer uitgelekt is. Deze maand bevat CoroCoro nieuwe informatie over Dusk Mane Necrozma en Dawn Wings Necrozma, de nieuwe vormen van Necrozma die op de boxart van Ultra Sun en Ultra Moon prijken.

  Beide nieuwe vormen van Necrozma behouden zijn unieke Ability, Prism Armor. Ook zal o.a. Dusk Mane Necrozma een nieuwe aanval leren, die in het Japans Photon Geyser (フォトンゲイザー) heet. Verder worden er nieuwe Z-Moves geďntroduceerd. Solgaleo en Dusk Mane Necrozma kunnen de aanval Sunsteel Strike omzetten in de unieke Z-Move Sunshine Smasher (サンシャインスマッシャー); Lunala en Dawn Wings Necrozma kunnen Moongeist Beam omzetten in de unieke Z-Move Moonlight Blaster (ムーンライトブラスタ). Deze namen zullen waarschijnlijk veranderen in de Engelse versies.

  Daarnaast zijn er nieuwe functies voor de Rotom Pokédex. Je zult een band op kunnen bouwen met Rotom, o.a. door vragen te beantwoorden. Ook kun je speciale Rotom Powers gebruiken met verschillende effecten. Als je een goede band opbouwt met Rotom zul je ook Z-Rotom Power kunnen gebruiken, waardoor je twee Z-Moves per gevecht kunt gebruiken.

  Bekijk de uitgelekte foto's:


  #2
  Logisch dat beide vormen een unieke Z-move krijgen. Ben benieuwd of Dawn Wings Necrozma nog een unieke aanval leert zoals Dusk Mane Necrozma die wel leert. Die Rotom Powers ben ik nog wel benieuwd naar wat dat allemaal gaat zijn. Wel beter dat hij uitgebreid wordt want uit de Rotom Dex valt veel meer te halen.
  Ben alleen geen fan van 2 Z moves per gevecht te gebruiken dat maakt het wel erg makkelijk allemaal. Hoop niet dat dit online ook kan anders krijg je allemaal van die overpowerende gevechten. 2 Z-moves en 1 Mega evolutie Pokemon in een battle. Gelukkig kunnen we de regels aanpassen.

  Opmerking

  Bezig...
  X