Aankondiging

Inklappen
Nog geen mededeling.

Tom ranks the legendaries

Inklappen
X
Inklappen
Eerste Vorige Volgende Laatste
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Leeg alles
nieuwe posts

  #31
  Oorspronkelijk gepost door Aaron21 Bekijk post
  Manaphy moet wel op 1 hoor.
  Not sure if trolling or ....

  Manaphy vind ik echt een vreselijke legendary. Alleen al vanwege die onwijs slechte film. Tail glow is in battles wel erg leuk, maar daar houd het voor mij dan ook op bij manaphy.
  Phione had best op de laatste plaats gemogen overigens.
  The "Earth" without "Art" is just "Eh"

  Opmerking


   #32
   Manaphy vind ik ook lelijker dan Phione, maar Phione hoort niet in deze lijst thuis vind ik.

   WEEEEEEEEEE~
   FC: 5343-9169-4395
   Spoiler: Toon

   Opmerking


    #33
    Je kunt Phione in principe gewoon uit de lijst wegdenken.

    Opmerking


     #34
     #52 Reshiram


     Sorry dat het er zo veel tijd tussen write-ups zit, maar ik vind het echt heel moeilijk om te beslissen welke legendary ik er uit moet schoppen! Ik heb ook geen idee hoe deze write-up ontvangen gaat worden, maar ik ga mijn best doen om mijn keuze zo goed mogelijk te verdedigen.

     In mijn ogen zijn er maar weinig legendaries die écht shit zijn (Uxie en Phione), dan heb je een hele grote pool van legendaries die heel erg meh zijn (en daar zijn we nu in terecht komen), dan krijg je de legendaries die wel okay zijn en dan krijg je pas de legendaries die ik echt leuk vind. Het is echter wel heel moeilijk kiezen welke legendary in een grote pool welke plek verdient, aangezien ze allemaal min of meer gelijkwaardig zijn. Ik zal nu maar wat gaan praten over Reshiram, want daar is deze write-up natuurlijk voor bedoeld.

     Reshiram maakt deel uit van het tao trio, samen met Zekrom en Kyurem. Reshiram heeft de controle over het vuur, Zekrom over onweer en Kyurem over het ijs. Welke rol deze Pokémon concreet in de wereld spelen is mij niet helemaal bekend, maar deze drie Pokémon hebben wel een hele interessante backstory. Er wordt namelijk gezegd dat Reshiram en Zekrom eerst één Pokémon waren, die getraind werd door twee broers. De ene broer streefde echter de 'waarheid' (truth) na, terwijl de andere eerder de idealen (ideals) in het leven zocht, en door deze tweestrijd deelde deze ene Pokémon zich in tweeën. Reshiram volgde vervolgens de oudere broer die de waarheid nastreefde, terwijl Zekrom de jongere broer volgde. Er zijn verder meerdere theorieën over hoe Kyurem in dit plaatje past, maar op die verhalen zullen jullie moeten wachten tot we bij de write-up van Kyurem zijn aangebroken.

     Ik vind Reshiram gewoon niet zo'n speciale Pokémon. Generatie V is waarschijnlijk mijn minst favoriete generatie tot nu toe, en ik heb hem eigenlijk ook nooit serieus gespeeld. Vandaar dat ik ook minder waarde hecht aan bepaalde legendaries uit die game die zich op geen enkel andere manier voor mij bewezen hebben. Het beste voorbeeld hiervan is Reshiram. Ik heb nooit met hem gespeeld, ik heb geen idee hoe competitief potent hij is en ik vind dat het design heel wat te wensen over laat als ik eerlijk ben.

     De naam van Reshiram is afkomstig van 白 (shiro), het Chinese teken (denk ik tenminste) Japanse teken (dankjewel Evangeline!) voor wit. Volgens Ken Sugimori begint de naam van Reshiram met -re aangezien dit een zachtere versie is van de -ze van Zekrom, wat benadrukt dat Reshiram een fysiek minder krachtige Pokémon is dan Zekrom. Meh.
     Oorspronkelijk gepost door Kamerplant
     Hit it & quit it. Tom is de man die nooit belt na een one night stand.

     Opmerking


      #35
      Wat me vooral stoort aan zijn design is de vleugels/armen. Het ziet er gewoon stom uit als hij het niet kan buigen. Staat hier goed, Zekrom hoop ik wel een stuk hoger te zien.

      Opmerking


       #36
       Om de één of andere reden heb ik Reshiram altijd toffer dan Zekrom gevonden. Echter mogen ze van mij allebei zo laag staan, ook ik hecht vrijwel geen waarde aan Gen V (legendaries).

       Opmerking


        #37
        Ik vind Reshiram en Zekrom wel oké, en ik snap niet hoe Reshiram lager staat dan Pokémon als Cobalion, Keldeo, Mesprit, Regigigas etc.

        Eigenlijk bracht Gen 5 bijna alleen maar lame legends mee, op Meloetta na (en ik dig Virizion ook best wel).

        Opmerking


         #38
         Ik heb Reshiram altijd leuker gevonden dan Zekrom. Ik snap niet dat mensen hem vaak niets vinden. Hij ziet er best majestueus uit.
         Net als Dani had ik verwacht dat Pokémon als Regigigas, Cobalion en vooral Keldeo lager zouden staan dan Reshiram.
         Oorspronkelijk gepost door Igneel
         Verwarming zaaien is niet egt gunstig voor de taarten dus ik stem voor nu op blanche
         Oorspronkelijk gepost door Blanche
         Mijn favoriete gym was toch wel die van Volkner. En als ik het mag zeggen, wat een lekkere bink was dat.

         Opmerking


          #39
          Ik vind Zekrom en Reshiram best leuke legends, verdienen zeker hoger te staan dan menig ander legendary van gen V.

          Dat teken is trouwens zowel Japans als Chinees en het betekent hetzelfde, al is hier het Japans gebruikt, omdat de uitspraak 'shiro' hier Japans is. Chinees heeft een andere uitspraak voor het teken. Je kunt het hier ook afleiden omdat Chinees altijd, maar dan ook altijd één lettergreep heeft ter representatie van een symbool. Shiro bestaat uit twee, dus dat betekent dat het al niet uit het Chinees kan komen.

          Ik móést dit even opzoeken

          Oorspronkelijk gepost door Brent
          Eva is mijn queen

          Opmerking


           #40
           Is het al tijd voor Terrakion?

           Opmerking

           Bezig...
           X