Aankondiging

Inklappen
Nog geen mededeling.

Tijd-batterij

Inklappen
X
Inklappen
Eerste Vorige Volgende Laatste
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Leeg alles
nieuwe posts

  Tijd-batterij

  Ik heb net Pokémon Emerald gekocht, maar ik vraag me af hoe lang die interne batterij duurt, en hoe makkelijk te vervangen/op te laden, zonder voortgang te verliezen.

  #2
  Je kan de batterij fixen met een 2e Game Boy Advanced, een Link Cable en Pokemon LeafGreen / FireRed. Anders gaat-ie volgens mij een jaar mee.
  Everything changes, it all stays the same
  Everyone guilty, no one to blame
  Every way out brings you back to the start
  Everyone dies to break somebody's heart

  Opmerking


   #3
   Voor zover ik weet gaat zo'n nieuwe batterij minimaal 7 jaar mee. Als je niet zeker weet of deze vervangen is lijkt het mij verstandig om hem sowieso te vervangen. Op youtube staan wel wat tutorials.

   Opmerking


    #4
    De batterij heeft enkel invloed op de zogenaamde time-based events: Eevee evolueren naar Umbreon (nacht) of Espeon (dag), berries laten groeien en een of ander eiland met extra berries en een wynaut dacht ik. Het spel is met een lege batterij vanaf begin tot eind gewoon te spelen. En als je de batterij van Ruby, Sapphire of Emerald vervangt of verwijdert blijft de save file onaangetast. Ik had bij mijn (tweedehands gekochte) Emerald hetzelfde probleem, echter voor de weinige invloed die een nieuwe batterij heeft ga ik niet priegelen op een 10 jaar oud, klein, chipboardje met soldeer toestanden.

    Opmerking

    Bezig...
    X