Startpagina » Gigantamax Copperajah Dynamax Crystal en pre-order bonus Sword & Shield Expansion Pass verkrijgbaar bij Game Mania

Gigantamax Copperajah Dynamax Crystal en pre-order bonus Sword & Shield Expansion Pass verkrijgbaar bij Game Mania

Deze maand zul je bij alle Game Mania-winkels in Nederland en België weer een Pokémon-downloadcode kunnen scoren! Vanaf vandaag kun je er namelijk een code voor speciale Dynamax Crystals ophalen, waarmee je Gigantamax Copperajah kunt uitdagen en vangen. Dat maakte Game Mania vandaag bekend op diens website. Voor het ontvangen van deze code is geen aankoop vereist. De aanbieding duurt in ieder geval tot 3 juli 2020.

Deze Dynamax Crystals gebruik je door naar de Watchtower Ruins in de Wild Area van Pokémon Sword & Shield te gaan. De Watchtower Ruins vind je ten westen van de ingang van Motostoke. Gebruik een Dynamax Crystal bij het gat in het midden van de toren, en je zult de rest van de dag toegang hebben tot de speciale Max Raid Battle.

Naast deze downloadcode heeft Game Mania ook een pre-order bonus aangekondigd voor de Pokémon Sword & Shield Expansion Pass. Spelers die vanaf 12 juni 2020 de Expansion Pass bij Game Mania kopen, ontvangen een dubbelzijdige poster met aan de ene kant artwork van het Isle of Armor, en aan de andere kant de Crown Tundra. Let op: deze aanbieding geldt pas vanaf 12 juno en geldt niét in de webshop, alleen in de winkels!

Klanten die de Sword & Shield Expansion Pass vóór 12 juni al gekocht hadden bij een Game Mania-winkel, zullen ook alsnog een poster op kunnen halen bij de winkel; neem hiervoor je aankoopbon of klantenkaart mee. Indien je de Expansion Pass vóór 12 juni gekocht hebt in de Game Mania-webshop, kun je contact opnemen met de klantenservice.

Zo ontvang je je Dynamax Crystals:

 1. Ga naar je dichtsbijzijnde Game Mania-filiaal en haal de downloadcode op.
 2. Start Pokémon Sword of Pokémon Shield op. Dit kan gewoon thuis!
 3. Open het menu met de X-knop en kies Mystery Gift.
 4. Kies voor Get a Mystery Gift en vervolgens Get with Code/Password.
 5. Druk op de A-knop om te bevestigen. Je Nintendo Switch maakt nu verbinding met het internet.
 6. Voer je downloadcode in.
 7. De Mystery Gift verschijnt in beeld. Druk op de A-knop om hem te downloaden.
 8. Vergeet je spel niet op te slaan!

Zo neem je het op tegen Gigantamax Copperajah:

 1. Open het menu met de X-knop en kies Bag.
 2. Ga naar het tabblad Other Items en zoek het Dynamax Crystal dat je wilt gebruiken. Tip: als je sorteert op type met de X-knop, verschijnen ze helemaal onderaan.
 3. Kies het Dynamax Crystal en dan Use this item. Je krijgt een bericht dat de Pokémon is verschenen in de Watchtower Ruins.
 4. Ga naar de Watchtower Ruins in de Wild Area. Deze vind je ten westen van de ingang naar Motostoke.
 5. Inspecteer de lichtstraal bij de toren en sla je spel op. De Max Raid Battle begint!
Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>