Wanneer je zeven Kanto-badges hebt verzameld (dus vijftien Badges in totaal), zul je het op kunnen nemen tegen de laatste Gym Leader in Viridian City. Gebruik Fly, of Surf terug naar Viridian City.

— Viridian City —

De laatste Pokémon Gym vind je in het noorden van de stad. Zorg dat je team klaar is voor het gevecht, en treed dan binnen.

— Viridian City Gym —

In de Viridian City Gym staat niets in de weg tussen jou en de Gym Leader. Zodra je naar achter loopt, zul je zien wie het is: Blue, de rivaal uit Pokémon Red, Blue en Yellow! Spreek hem aan, en hij zal zien dat je de zeven andere Badges hebt. Vervolgens zal het gevecht beginnen.

+
Leader Blue
Voorwerpen:
Full Restore
Full Restore
Leader Blue
Pidgeot Lv. 56
Alakazam Lv. 54
Rhydon Lv. 56
Gyarados Lv. 58
Exeggutor Lv. 58
Arcanine Lv. 58

Nadat je Blue verslagen hebt, ontvang je de laatste Badge: de Earth Badge! Hiermee worden de Ground-type aanvallen van je Pokémon sterker, buiten gevechten met andere spelers.

Gefeliciteerd: je verzameling Badges is nu compleet, en je bent de Kanto- en Johto-regio's de baas geworden! Maar voor de échte Pokémon-meesters wacht er nog één laatste uitdaging: een gevecht met de ultieme Pokémon Trainer…

— Volgend hoofdstuk: Mt. Silver —

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum