Startpagina » Pokémon HeartGold & SoulSilver » Apricorns en Aprijuice

Apricorns en Aprijuice

Apricorns waren origineel voor de spellen Gold en Silver, maar met de komst van de remakes hiervan moésten de Apricorns wel in deze spellen. Hoe dan ook, Game Freak heeft een nieuwe functie toegevoegd in Pokemon HeartGold en Pokémon SoulSilver.

In deze spellen worden Apricorns verzameld in een Apricorn Case, welke 99 Apricorns van elke soort kan bewaren. Helaas is het niet mogelijk om Apricorns te planten, maar je kunt ze wel elke dag in de boompjes vinden verspreid in Kanto en Johto.

Poké Balls maken

Elke Apricorn kan een bepaalde soort Poké Ball van zich laten maken. Zodra je je Apricorns meeneemt naar Kurt in Azalea Town, zal hij gratis en voor niets een aantal Poké Balls maken. Na een dag wachten kun je deze ophalen. Bekijk hieronder een lijst met welke Poké Ball je kunt krijgen, welk effect deze heeft en welke Apricorn ervoor nodig is.

WordPress Tables Plugin

Apricorn Juice

De nieuwe feature in HeartGold & SoulSilver van Apricorns is dat men ze in een speciaal item, de ApriShaker, kunt gebruiken om de noten te laten vermalen tot Apricorn Juice. Aprijuice werkt hetzelfde als een Poffin en PokéBlocks op Pokémon. Elke soort heeft een bepaalde invloed op je Pokémon’s stats. Check ze hieronder!

WordPress Tables Plugin