Shiny Leaves

Een Shiny Leaf is een nieuw, door Nintendo ingebracht object en is één van de zeer zeldzame voorwerpen die je Pokémon kunt vinden. Zo is het geen standaard voorwerp of decoratie, maar is het alleen te zien als je je Pokémon bekijkt in zijn statusscherm. Hierdoor zal het dus ook een behoorlijke klus worden om een Shiny Leaf te vinden.

Het vinden van een Shiny Leaf

Zoals eerder omschreven is een Shiny Leaf te vinden door tegen je Pokémon te praten als hij in het gras staat. Natuurlijk zijn er zeer veel stukjes gras in het spel en zou het een bijna onmogelijke opgave zijn om eeb Shiny Leaf te vinden. Wat het nog moeilijker maakt, is dat je er vijf moet vinden om de collectie compleet te maken en dat de plekken verschillen per nature van je Pokémon!

Zodra je Pokémon een Shiny Leaf heeft gevonden, zal hij dit aangeven met een uitroepteken, waarna je Pokémon een dansje doet en een groene muzieknoot boven zijn hoofd krijgt. Je personage zal dan meteen een Shiny Leaf aan de Pokémon geven.

Hoe meer Shiny Leaves je vindt, hoe moeilijker het wordt. Hieronder vind je het lijstje met routes waarop de Shiny Leaves te vinden zijn, op volgorde van links naar rechts.

WordPress Tables Plugin

De beloning

Zodra je een Shiny Leaf hebt gevonden, kun je naar Lyra of Ethan gaan in New Bark Town om uitleg te krijgen. Kom later terug met vijf Shiny Leaves op één Pokémon en je zult beloond met een kroon op je Pokémon!