Deze walkthrough is geschreven om je door het verhaal in Pokémon HeartGold of Pokémon SoulSilver te helpen. Het bevat alle informatie die je nodig hebt van het begin tot het einde.

Je kunt het menu aan de rechterkant gebruiken om naar een specifiek deel in de walkthrough te gaan. Bij ieder deel staat aangegeven wat voor informatie deze bevat om je goed op weg te helpen.

Mocht je na het lezen van de walkthrough toch niet verder komen in het spel, dan kun je je vraag stellen op ons forum.

— Opening —

Zodra je een nieuw spel start, zal er aan je gevraagd worden of je hulp nodig hebt met de besturing. Je kunt verschillende opties kiezen als je er niet bekend mee bent of verder gaan als je dit wel bent.

Hierna zal Prof. Oak verschijnen. Hij laat zijn Marill uit de Poké Ball en vertelt wat over de wondere wereld waarin men leeft. Ook vraagt hij je of je een jongen of een meisje bent en hoe je heet. Denk hier goed over na, want dit kun je later niet meer veranderen. Hierna vraagt hij je naam; ook deze kun je later niet meer veranderen.

Als je alles hebt ingevuld, kan het avontuur beginnen!

— HG&SS Walkthrough – deel 1 —>

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum