Startpagina » Pokémon HeartGold & SoulSilver » Pokémon HeartGold & SoulSilver Walkthrough

Pokémon HeartGold & SoulSilver Walkthrough

Deze walkthrough is geschreven om je door het verhaal in Pokémon HeartGold en Pokémon SoulSilver te helpen. Het bevat alle informatie die je nodig hebt van het begin tot het einde, en zelfs erna.

Je kunt het menu aan de rechterkant gebruiken om naar een specifiek deel in de walkthrough te gaan. Bij ieder deel staat aangegeven wat voor informatie deze bevat om je goed op weg te helpen.

Mocht je na het lezen van de walkthrough toch niet verder komen in het spel, dan kun je je vraag stellen in onze Discord!

Opening

Zodra je een nieuw spel start, zal Prof. Oak zijn Pokémon uit de Poké Ball laten en vertelt wat over de wondere wereld waarin men leeft. Hierna vraagt hij of je een jongen of meisje bent, en wat je naam is. Denk hier goed over na, want dit kun je later niet meer veranderen.

Na de introductie verschijn je in je kamer in New Bark Town. Als je rechtsboven de trap afdaalt, loopt je moeder naar je toe en geeft ze je de Pokégear. Vervolgens geeft je moeder je wat uitleg over de Pokégear en vertelt ze je dat Prof. Elm op zoek naar je is. Verlaat je huis door op de deurmat te staan en op omlaag te drukken. Je avontuur kan beginnen!