Startpagina » Pokémon Legends: Arceus » Pokémon Legends: Arceus Walkthrough

Pokémon Legends: Arceus Walkthrough

Deze walkthrough is geschreven om je door het verhaal in Pokémon Legends: Arceus te helpen. Het bevat alle informatie die je nodig hebt van het begin tot het einde, en zelfs erna. Je kunt het menu aan de rechterkant gebruiken om naar een specifiek deel in de walkthrough te gaan. Bij ieder deel staat aangegeven wat voor informatie deze bevat om je goed op weg te helpen.

Mocht je na het lezen van de walkthrough toch niet verder komen in het spel, dan kun je je vraag stellen in onze Discord!

Controleer voordat je begint met spelen dat je de nieuwste update van het spel hebt! Als dit niet zo is, kunnen er functies in het spel ontbreken of verschillen. Check voor meer informatie de website van Nintendo (klik hier).

Introductie

Wanneer je je spel voor het eerst opstart, moet je een taal kiezen waarin je het spel gaat spelen. Deze instelling kun je later niet meer wijzigen!

Je zult begroet worden door een mysterieuze stem die zich voorstelt als Arceus. Arceus vraagt je om je uiterlijk en je naam te kiezen. Ook deze keuzes kun je later niet meer veranderen.

Na nog wat scènes, zul je plotseling wakker worden in een vreemd land. De man die je wakker schudde stelt zich voor als Laventon, een Pokémon Professor. Hij vertelt dat hij zijn Pokémon achterna zat, en jou opeens uit de lucht zag vallen. Na een kort gesprek knijpen de Pokémon van Laventon er weer tussenuit en rent hij ze achterna. Je avontuur kan beginnen!

Met de omhoog-knop kun je het menu openen. Als je naar het tandwieltje gaat met ZL / ZR, kun je de Settings openen. Hier kun je verschillende dingen instellen.

Tip: speel je graag games met gyro aiming, zet dan Motion Sensitivity op 1 of hoger!

 • Text Speed: Dit stelt in hoe snel tekst op het scherm verschijnt.
 • Vertical Camera Controls: Hiermee kun je instellen in welke richting de camera beweegt als je de rechter-analoogstick omhoog en omlaag duwt.
 • Horizontal Camera Controls: Dit stelt in in welke richting de camera beweegt als je de stick naar links en rechts duwt.
 • Camera Sensitivity: Hoe hoger je dit zet, hoe sneller de camera beweegt.
 • Motion Sensitivity: Als je dit hoger dan 0 zet, dan kun je bewegingsbesturing gebruiken om te richten wanneer je Poké Balls gooit (ook wel gyro aiming genoemd).
 • Autosave: Als dit aan staat, zal het spel periodiek automatisch opgeslagen worden. Zet je dit uit, dan moet je altijd handmatig je spel opslaan vanuit het menu.
 • HUD Toggling: Als je dit aan zet, kun je informatie op het scherm verbergen en tonen door de rechter-analoogstick in te drukken.
 • ZR Button Confirmation: Als dit uit staat, hoef je in een gevecht niet extra te bevestigen als je op ZR drukt om een Pokémon te wisselen of een Poké Ball te gooien.
 • Background Music: Dit stelt het volume in van de achtergrondmuziek.
 • Sound Effects: Dit stelt het volume in van geluidseffecten, behalve Pokémon-kreten.
 • Pokémon Cries: Dit stelt apart het volume in van Pokémon-kreten.
 • Dynamic Range: Hiermee kun je instellen hoe groot het volumeverschil tussen harde en zachte geluiden is. Op “Narrow” zit er weinig verschil tussen, op “Wide” veel verschil.