Je kunt Candies vinden in Pokémon: Let's Go, Pikachu & Eevee nadat je een groot aantal Pokémon hebt gevangen. Je kunt ook Candies krijgen door Pokémon naar de professor te sturen voor zijn onderzoek. Met beide methoden kun je algemene Candies of soortspecifieke Candies krijgen die je op je Pokémon kunt gebruiken vanuit de Candy Jar in je Bag.

Deze Candies – met namen als Health Candy, Mighty Candy en Tough Candy – kunnen door elke Pokémon worden gebruikt, maar ze beïnvloeden slechts één stat tegelijk. En het aantal Candies dat je nodig hebt om een stat met een enkel punt te verhogen, kan variëren, afhankelijk van de grootte van de Candy en hoeveel je al een bepaalde stat hebt verhoogd.

Je kunt ook Candies krijgen die een naam delen met een bepaalde Pokémon-soort. Als deze soort kan evolueren, kan elke Pokémon in de evolutie-lijn dezelfde Candies gebruiken.

Soortspecifieke Candies verhogen alle zes van de statistieken van een Pokémon tegelijk, maar ze zijn veel moeilijker te verkrijgen dan algemene Candies.

Krijg Candies door het vangen van Pokémon

Je kunt Candies krijgen door tijdens je avontuur wilde Pokémon te vangen. De soorten Candy die je krijgt bij het vangen van een bepaalde soort, worden gekoppeld aan de stat of stats waarin Pokémon-soorten de neiging hebben om uit te blinken.

Ondertussen hangt de grootte van Candy na het vangen van een Pokémon af van hoeveel Pokémon je hebt gevangen. Door er veel te vangen, vergroot je je kansen om zeldzame extra grote Candies en soortspecifieke Candies te krijgen!

Krijg Candies door het sturen van Pokémon naar Professor Oak

Een andere manier om Candies te krijgen om je andere Pokémon sterker te laten worden door Go Power, is door Pokémon naar Professor Oak te sturen.

Wanneer je een Pokémon verzendt die door Go Power sterker is geworden, krijg je misschien ook soortspecifieke snoepjes terug, maar slechts een heel klein aantal. Je harde werk aan het trainen van die Pokémon zal niet verloren gaan, zelfs als je besluit deze aan de professor te geven voor zijn onderzoek.

Krijg Candies met je Poké Ball Plus

Als je een Pokémon meeneemt voor een wandeling in je Poké Ball Plus, kun je wat soortspecifieke Candies krijgen als deze klaar is! Dit is de meest betrouwbare manier om deze Candies voor Pokémon te krijgen die je niet zomaar in het wild kunt vangen.