Hoewel er allerlei Trainers in de Kanto-regio zijn waar je tegen kunt strijden om prijzengeld te verdienen en je Pokémon kunt laten groeien, is er een speciaal soort Trainer die het vooral waard is om uit te dagen als je een Pokémon League Champion wil worden! Deze worden Coach Trainers genoemd en ze zijn hier om je te ondersteunen tijdens je avontuur.

Wat zijn Coach Trainers?

Elke Trainer heeft wat hulp nodig op zijn reis en het leren van andere Trainers is een geweldige manier om meer te leren over strijden! Het zijn Trainers die je wat meer uitdagen, vaak met zeldzamere en sterkere Pokémon dan de meeste andere Trainers in het gebied om hen heen.

Dankzij de boven het hoofd van elke Coach Trainer, zul je in staat zijn om ze op afstand te herkennen. Coach Trainers kunnen je in de strijd een uitdaging geven, maar beloningen zijn het waard! Ze geven je nuttige items die elke Trainer graag zou willen hebben – dingen zoals Revives om sommigen van verslagen Pokémon te herstellen of zelfs TMs om je Pokémon aanvallen te leren die ze nergens anders kunnen leren!

Waar vind ik Coach Trainers?

Alle Coach Trainers in Kanto worden hieronder vermeld.