In Pokémon: Let's Go, Pikachu en Let's Go, Eevee zullen je partner-Pikachu en Eevee speciale nieuwe aanvallen kunnen leren. Zo leert Pikachu onder andere de Water-type aanval Splishy Splash, die een tegenstander kan verlammen. Eevee leert Bouncy Bubble, een Water-type aanval die Eevee geneest voor 50% van de toegebrachte schade; Buzzy Buzz, een Electric-type aanval die de tegenstander verlamt; en Sizzly Slide, een Fire-type aanval die de tegenstander altijd verbrandt.

Naast deze nieuwe, reguliere aanvallen kunnen Pikachu en Eevee ook een partneraanval gebruiken. Een partneraanval verkrijg je door een band op te bouwen met je Pikachu of Eevee, en kan tijdens het gevecht gebruikt worden wanneer Pikachu of Eevee een signaal geeft. Pikachu's partneraanval is Pika Papow; die van Eevee is Veevee Volley. De kracht van de partneraanval is afhankelijk van hoe sterk je band met Pikachu of Eevee is. Als Pikachu of Eevee niet de actieve Pokémon is, kun je de partneraanval alsnog activeren; in plaats van een aanval worden dan de statistieken van de actieve Pokémon verhoogd.

Om een partneraanval te kunnen gebruiken, die je een band op te bouwen met je partner-Pikachu of Eevee. Buiten een gevecht kun je via een menuknop een modus openen waarin je je Pikachu of Eevee kunt aaien, Berries kunt voeren en met hem kunt spelen. Dit heeft ook andere voordelen; door je partner te aaien kan zijn haarstyle veranderen, en je partner zal je soms cadeaus geven, zoals nieuwe kledingstukken en accessoires.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Forum