Startpagina » Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Let’s Go, Eevee! » Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Let’s Go, Eevee! Walkthrough

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! & Let’s Go, Eevee! Walkthrough

Deze walkthrough is geschreven om je door het verhaal in Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! te helpen. Het bevat alle informatie die je nodig hebt van het begin tot het einde, en zelfs erna. Je kunt het menu aan de rechterkant gebruiken om naar een specifiek deel in de walkthrough te gaan. Bij ieder deel staat aangegeven wat voor informatie deze bevat om je goed op weg te helpen.

Mocht je na het lezen van de walkthrough toch niet verder komen in het spel, dan kun je je vraag stellen in onze Discord!

Opening

Wanneer je je spel voor het eerst opstart, moet je een taal kiezen waarin je het spel gaat spelen. Deze taal kun je later niet meer wijzigen! In deze walkthrough gaan we ervan uit dat je Engels hebt gekozen. Ook kun je nu kiezen met wat voor controller gaat spelen: een Joy-Con, Poké Ball Plus of de Nintendo Switch in handheld-modus.

Dan word je begroet door niemand minder dan de beroemde Professor Oak! Hij heet je welkom in de Pokémon-wereld en geeft je een glimps van de de wereld waarin je je bevindt. Vervolgens word je gevraagd om te kiezen als welk personage je gaat spelen, en kun je je naam invullen. Je huids- en haarkleur, geslacht en naam kunnen later niet meer aangepast worden, dus zorg dat je deze opties goed invult!

Ook wordt je geïntroduceerd aan je rivaal, met wie je al heel lang bevriend bent. Geef je rivaal ook een passende naam. Dan word je wakker voor de TV in je huis in Pallet Town. Je avontuur kan beginnen!

Opties instellen

Als je op de X-knop drukt, of de bovenste knop van je Poké Ball Plus, open je het hoofdmenu. Druk dan op de Y-knop, of schud twee keer met je Poké Ball Plus, om de spelopties te openen. Hier kun je verschillende dingen instellen.

  • Pokémon GO Settings: Hierin kun je Pokémon: Let's Go verbinden met Pokémon GO. Druk in dit menu op Yes om te zoeken naar Pokémon GO. Start dan Pokémon GO op je telefoon en open de instellingen, en kies onderaan Nintendo Switch, en dan Connect to Nintendo Switch. Na een poosje zal op je Switch de naam van je Pokémon GO-account verschijnen, druk dan op Yes om te verbinden.Indien je geen verbinding kunt krijgen, probeer dan eens andere Bluetooth-apparaten waar je telefoon momenteel mee verbonden is, uit te schakelen.
  • Controller Settings: Hierin kun je wijzigen met welke controller je speelt.
  • Text Speed: Dit stelt in hoe snel tekst op het scherm verschijnt.
  • Battle Effects: Als je dit uitzet, spelen er geen animaties meer bij aanvallen.
  • Battle Style: Met Switch kun je van Pokémon wisselen voordat de tegenstander een nieuwe Pokémon inzet, met Set kan dit niet.
  • Vibration: Hiermee kun je controllertrillingen aan- of uitzetten.
  • Movie Skipping: Ben je niet zo geïnteresseerd in het verhaal en wil je gewoon gaan met die banaan? Zet dan deze optie aan en je kunt tijdens cutscenes (filmpjes) op de + of – knop drukken om ze over te slaan.
  • Background Music: Stelt het volume in van achtergrondmuziek.
  • Sound Effects: Stelt het volume in van geluidseffecten.
  • Pokémon Cries: Stelt het volume in van Pokémongeluiden.