Startpagina » Meer info over Meltan bekendgemaakt

Meer info over Meltan bekendgemaakt

The Pokémon Company en Pokémon GO-ontwikkelaar Niantic hebben een tweetal nieuwe trailers gepubliceerd over de Mythische Pokémon Meltan, die binnenkort in Pokémon GO zal verschijnen. Ook is in een persbericht meer informatie over de nieuwe Pokémon bekendgemaakt.

De sleutel tot het ontmoeten van Meltan in Pokémon GO is de zogeheten Mystery Box. Deze ontvang je in Pokémon GO de eerste keer dat je een Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let's Go, Pikachu of Eevee stuurt. Zodra je de Mystery Box openmaakt in Pokémon GO, zal Meltan tijdelijk verschijnen in het wild; degene die de Box opende heeft dan de kans om hem te vangen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om Meltan naar de Nintendo Switch-games te sturen. Nadat je de Mystery Box gebruikt hebt, kun je hem opnieuw gebruiken door een bepaalde tijd te wachten en dan weer een Pokémon naar de Nintendo Switch-games te sturen.

Komende winter zullen ook nieuwe Special Research-uitdagingen toegevoegd worden aan Pokémon GO waarmee je Meltan kunt vangen. Het is nog niet duidelijk of dit een vereiste is om een Mystery Box te ontvangen, of dat het maken van een verbinding met de Nintendo Switch-games nodig is om dit Special Research te voltooien.

Ten slotte wordt in de trailer ook gehint dat Meltan een speciale vorm of evolutie zal krijgen.

Bekijk de trailers:

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>