Startpagina » Nederlandse trailer Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution

Nederlandse trailer Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution

Vandaag is een Nederlandse trailer gepubliceerd van aankomende Pokémonfilm Mewtwo Strikes Back – Evolution. Dit is een complete 3D-remake van de allereeste Pokémonfilm, die binnenkort zal verschijnen. In de film krijgen Ash, Brock en Misty een mysterieuze uitnodiging, die hen vraagt naar een verborgen eiland te komen om de krachtigste Pokémontrainer ooit te ontmoeten. Eenmaal aangekomen komen ze echter oog in oog te staan met de Legendarische Pokémon Mewtwo, die wraak wil nemen op de mensheid.

In de Verenigde Staten zal de film op 27 februari 2020 uitgebracht worden op Netflix. Wanneer we de film in de Benelux precies kunnen verwachten, is nog niet bekendgemaakt.

UPDATE 22-01-2020: In een persbericht heeft The Pokémon Company vandaag bekendgemaakt dat de film in de Benelux ook via Netflix uitgebracht zal worden op 27 februari 2020.

Bekijk de trailer:

Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>