Startpagina » New Pokémon Snap nu verkrijgbaar!

New Pokémon Snap nu verkrijgbaar!

Na meer dan 20 jaar is het tijd om je fotocamera weer af te stoffen, want New Pokémon Snap is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch!

De digitale versie van de game is te koop in de Nintendo eShop en kost €59,99. De game neemt 5,9 GB op je Switch-systeem in beslag. Daarnaast ligt er natuurlijk ook een fysieke editie in de Nederlandse en Belgische winkelschappen.


In dit lang verwachte vervolg op Pokémon Snap verken je de nieuwe Lental-regio, een archipel van eilanden met beeldschone natuur. Op verzoek van de plaatselijke wetenschappers, Professor Mirror en zijn assistent Rita, zul je op ecologisch onderzoek uitgaan om de mooiste kiekjes van wilde Pokémon te maken. Hierbij maak je gebruik van de NEO-ONE, een voertuig dat een automatische route volgt door de ongerepte natuur van de Lental-eilanden.

Het doel van het spel is om Pokémon te fotograferen in hun natuurlijke omgeving. Professor Mirror zal na afloop van een level je foto's beoordelen op verschillende criteria, zoals hoe dichtbij de Pokémon is en hoe mooi hij op de foto staat. Om de mooiste foto's te maken, kun je fluffruit naar de Pokémon werpen om ze dichterbij te krijgen of om bijzondere situaties uit te lokken.

In de Lental-regio treedt bovendien een uniek fenomeen op: Illumina. Bij dit fenomeen beginnen Pokémon en de omgeving op mysterieuze wijze te gloeien. Naast het vullen van je Pokémon Photodex, is het onderzoeken van het Illumina-fenomeen een van je taken in Lental.

Vul alle verplichte velden in.
Heb je een fout gezien op deze pagina? Laat het ons dat weten zodat we het kunnen aanpassen! Ook opmerkingen over ontbrekende informatie of te weinig uitleg zijn welkom.Deel dit bericht

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>